Comandant Gheorghe Avadanei|Ceausescu l-a pus la punct pe un musafir musulman: RELIGIA NOASTRA CRESTIN-ORTODOXA nu permite asa ceva

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Comandant Avadanei Gheorghe relateaza la minutul 42 din filmuletul de pe linkul alaturat, o intamplare petrecuta pe nava REPUBLICA, in care odata Ceausescu avea in vizita un musafir musulman. Au ciocnit un pahar de vin ca Ceausescu nu era bautor, relateaza Avadanei si cand a venit ora culcarii, musulmanul a cerut oamenilor de pe ambarcatiune, femei, reactionand foarte iritat, cand a auzit ca nu exista nicio femeie pentru el. Staff-ul nedumerit s-a dus la Ceausescu care se dezbracase deja pentru a dormi si i-a relatat cerintele vehemente ale musulmanului, fapt ce l-a infuriat pe Ceausescu, care s-a imbracat si s-a dus la el spunandu-i urmatoarele: „Religia noastra crestin-ortodoxa, nu permite asa ceva.”Musulmanul s-a aplecat in semn de respect, a relatat comandantul.

Cu aceasta relatare cred ca se poate incheia orice speculatie despre Ceausescu , ca ar fi fost ateu, dupa ce  se stie ca a ordonat constructia unei biserici in Scornicesti, se stie ca mergea la calugari si ca sarbatoarea Pastele si Craciunul si toate sarbatorile ortodoxe. Bisericile demolate in regimul Ceausescu au fost cele cu simboluri masonice, care sunt simboluri satanice si prin urmare au dus la distrugerea acestor edificii.


http://www.tvrplus.ro//editie-destine-ca-n-filme-391506

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...