Comunitățile de gay și lesbiene, în liceele din România. Oferă cursuri elevilor, pe banii norvegienilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Unde sunt cei care nu vroiau religia in scoli? A sunt cei care vor predarea acestor mizerii in scoli.

Comunitățile de gay, lesbiene, transexuali și bisexuali își fac tot mai simțită prezența în liceele din România. Mai exact, Asociația Accept a organizat cursuri pentru liceeni, în care aceștia să se familiarizeze cu ceea ce este LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transexuali).


De ce ar trebui să se familiarizeze? Nu se știe! Este fix ce aveau nevoie liceeni în momentul de față! Și toate acestea sunt pe banii norvegienilor.

NORME, ROLURI, IDENTITĂȚI – În această lecție vei explora: ce sunt identitățile, normele cu privire la identități și felul în care acestea ne afectează pe fiecare dintre noi, niște termeni folositori atunci când vorbim despre comunitatea LGBT și poate câteva idei despre cum putem fiecare dintre noi să contribuim la o lume în care toate identitățile sunt respectate.


ISTORIA COMUNITĂȚII LGBT – Acest curs are ca scop introducerea în istoria comunității LGBT din România, luând în calcul contextul mai larg în care aceasta există. Istoria LGBT este una invizibilă în România și în întreaga lume, și, scoțând la lumină aceste informații dorim să creștem gradul de vizibilitate al comunității. Sunt doar două cursuri la care elevii pot participa. De reținut că banii programului respectiv provin din Norvegia.

“Perioada de implementare: martie 2015 – aprilie 2016. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org”, se arată pe lgbtlearning.ro.

Potrivit, sfantuldaniilsihastrul.ro, minorităţile sexuale în Norvegia, cu siguranţă nu mai sunt minorităţi. Minorităţile, sunt acum orientaţii heterosexuali. În materialele sociologilor, disponibile în mod liber, se afirmă că, în anul 2050, Norvegia va fi ţara cu 90% homo. Ce se înţelege prin termenul de „homo” este greu de imaginat. Se spune că ideile noastre despre lesbiene şi gay sunt deja trecutul. Cu sex-învăţatul obligatoriu încă de mici, copilul vostru trebuie să realizeze ceea ce este: gay, lesbiană, travestit sau transsexual. În privinţa egalităţii de gen, sunt omişi termenii de „bărbat” şi „femeie”, astfel încât rezultatul vi-l puteţi imagina şi singuri!

Pentru a nu ne alege cu o amendă pentru orice, comunitățiile fiind extrem de sensibile vom spune doar…Doamne ajuta!!!

Sursă: Comunitățile de gay și lesbiene, în liceele din România. Oferă cursuri elevilor, pe banii norvegienilor | Sokant.ro

Comunitățile de gay și lesbiene, în liceele din România. Oferă cursuri elevilor, pe banii norvegienilor .

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...