Copii din Siria îndeamnă lumea, prin intermediul unor fotografii cu Pokémon, să îi caute şi să îi salveze

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imagini cu mai mulţi copii din Siria care arată fotografii cu Pokémon, într-un apel ca oamenii să vină şi să îi salveze, au fost distribuite de The Revolutionary Forces of Syria Media Office pe reţelele de socializare, pentru a aminti lumii de criza din această ţară, informează thetelegraph.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre mesajele ţinute de copii, scris în arabă, spune: ”Locuiesc în Karf Nabl, zona Aleppo. Vino să mă prinzi”.


”Sunt un Pokémon în Idlib din Siria, ai vrea să vii să mă salvezi?” şi ”Mă aflu în Kafrnabol, în zona Idlib, vino să mă găseşti” sunt alte două mesaje transmise pe reţeaua de socializare.

Seria de fotografii reprezintă un îndemn ca lumea să nu uite de criza din Siria unde, potrivit organizaţiei Salvaţi Copiii, mai mult de un sfert de milion de copii trăiesc sub asediu.


Organizaţiile de ajutorare spun că aceasta situaţie este cel mai mare dezastru al vremurilor moderne, când milioane de oameni au fost nevoiţi să fugă din ţară şi strămutaţi pe plan intern.

Graficianul sirian Saif Aldeen Tahhan a foslosit, de asemenea, jocul Pokémon Go să sublinieze gradul de distrugere al ţării.

El a creat imagini – fiecare purtând logo-ul ”Syria Go” – pentru a arăta impactul pe care l-a avut războiul asupra populaţiei în ultimii cinci ani.

 

”Am creat aceste imagini ca mod de a atrage atenţia asupra războiului sirian şi a suferinţei de aici, şi nu asupra Pokémon, după care oamenii sunt înnebuniţi”, a explicat el.

”Lumea a devenit obsedată cu acest joc video, aşa că, mi-am spus, de ce să nu mă folosesc de el ca mediu pentru a da o idee despre suferinţa noastră”, a mai spus el pentru Al Arabiya, citează The Telegraph.

”Toată lumea cauta Pokémon, iar sirienii caută nevoile de bază ale vieţii. Sincer, nu cred că lumea încearcă sentimente în ceea ce ne priveşte”, a adăugat el.

Aceste ilustraţii demonstrează călătoria periculoasă pe care copiii o fac în încercarea de a atinge la Europa.

http://www.news.ro/cultura-media/copii-din-siria-indeamna-lumea-prin-intermediul-unor-fotografii-cu-pok-mon-sa-ii-caute-si-sa-ii-salveze-1922401022002016070815531069

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...