Copii traumatizați în Australia în urma promovării homosexualității în școli

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Părinții din Australia sunt alarmați pentru că programul școlii, considerat a fi împotriva intimidării, promovează homosexualitatea. O mamă a spus că programul l-a traumatizat pe fiul ei și i-a cauzat daune emoționale. Lucille Talusan ne prezintă știrea din Melbourne, Australia.
William, un nume fictiv, descrie materialul video pe care a fost nevoit să îl urmărească din cadrul programului „Școli Sigure”. El este elev în clasa a 7a. Acesta a spus: „În timpul lecției de educație sexuală au spus că e în regulă dacă te căsătorești cu cineva de același sex, un băiat să se căsătorească cu un băiat și o fată cu o altă fată. Apoi, am urmărit un material video indecent în care un bărbat a sărutat un alt bărbat. Avea multe scene de nuditate. M-a deranjat. Ar trebui să fie oprit, fiindcă este dureros și nu este corect.”

Marzena este mama lui William. Ea a spus: „Le-au arătat cum să folosească niște dispozitive pe care eu, ca adult, nici măcar nu le văzusem. Le-au spus că e bine să răspundă nevoilor sexuale ale corpului lor, fapt ce este dezgustător. Nu există moralitate, nici conștiință. La un moment dat am fost nevoită să îl duc de două ori la spital. Avea palpitații și respira cu dificultate.”
Părinții copilului sunt de părere că programul „Școli Sigure” face parte din planul de a proteja homosexualii de discriminare și de a-i îndoctrina pe elevi să susțină homosexualitatea și să o experimenteze.


Analistul Bill Muehlenberg este de părere că programul „Școlii Sigure” face parte din planul căsătoriei între oamenii de același sex care a câștigat într-un soondaj la nivel național efectuat prin poștă. El a spus: „Odată ce se aprobă căsătoria homosexualilor, problemele nu vor înceta. Trebuie să spunem elevilor că acesta este acum un comportamnet acceptabil.”

Însă Muehlenberg se teme că nu este vorba doar de lupta împotriva homofobiei, ci de introducerea marxismului în societatea australiană. Fondatoarea programului „Școli Sigure”, Roz Ward, a recuoscut că este marxistă: „Unul dintre citatele ei preferate este: „Dacă vă lăsați copiii pe seama mea, eu îi învăț nu numai cum să accepte homosexualitatea, ci și cum să devină buni comuniști.” Pe furiș, introduce planul ei radical. Nu e vorba doar de sexualitate, ci și de idei marxiste care nu au promovat niciodată familia, credința și libertatea. ”


În timp ce în majoritatea școlilor din Melbourne există programul „Școli Sigure”, care îi învață de mici pe copii despre sex și pornografie, există școli creștine ca aceasta care se dedică trasmiterii unor valori creștine solide.

Părinții lui William l-au transferat la o școală catolică unde nu se aplică programul „Școlii Sigure” însă încă se mai luptă să își ajute fiul să depășească trauma cauzată de acest program.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 709 – 18 februarie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

 

SURSA: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/02/15/copii-traumatizati-in-australia-in-urma-promovarii-homosexualitatii-in-scoli/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
RMGC a scos deja din țară o cantitate uriașă de minereu aurifer

Vicepreședintele Comisiei pentru Roșia Montană și expert minier susține că RMGC a dus în Canada și Australia 142.000 de tone...

Un tata, oier, isi creste singur cele 5 fete recuperate din orfelinat!

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Ighişu Nou, judeţul Sibiu, îşi creşte singur cele cinci fete,...

Cum au fost chinuiti valahii in Ardeal de Casa Regala, de sasi si de unguri. Cititi aici si veti afla de ce romanii au fost si sunt saraci!

Noi și sașii Oricât am fi de optimişti şi-am tăgădui progresele ungurizării, lucrul acesta e totuşi adevărat şi ne ameninţă...

CINCI STATUI SATANISTE NOI ÎN BUCUREŞTI oferite de ziarul PRESSONE deținut de soroșistul Don Lothrop

Sataniștii în sfârșit și-au dat armele pe față și au început asaltul asupra României chiar în capitală, la câțiva kilometri...

Închide