Copiii românilor sunt tot mai depresivi. Tot mai multi vor sa se sinucida| Unde a gresit capitalismul?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cele mai fericite copilarii au existat in comunism, cand nu aveam de toate, dar aveam bucria sufleteasca. Iata ca acest sentiment nu il mai traiesc copiii de astazi:

 

”Mă uit în oglindă și nu văd decât o dezamăgire! Mă gândesc să mă sinucid!”, este concluzia tristă, ba chiar disperată, la care a ajuns o adolescentă în vârstă de 14 ani. Din păcate, eleva – care a devenit pacienta unui psihiatru -, este doar unul dintre sutele de copii români care, pe parcursul unei singure luni, a cerut ajutor specialiștilor de la Asociația ”Telefonul Copilului”. Statisticile demonstrează un fapt îngrijorător: copiii românilor sunt tot mai depresivi.


Pe parcursul unei singure luni, aproape 400 de adolescenți și-au descărcat sufletul specialiștilor de la Asociația ”Telefonul Copilului” (116.111). Sute de povești triste, desenate în tușe disperate, în care personajele principale negative îmbracă hainele părinților sau ale unor apropiați despre care tinerii spun că i-ar teroriza sau că i-ar fi abandonat cu indiferență într-o viață ternă. Sute de copii aflați nu numai într-o adâncă depresie, ci și în fața unor decizii extreme prin luarea cărora vor să atragă în vreun fel atenția asupra necazurilor care, zic ei, i-au copleșit. Unii vorbesc de fuga de acasă ca despre o evadare din viață, alții sunt gata să renunțe la tot, chiar și la propria existență, pentru a nu se mai afla în ”linia” întâi a problemelor cărora nu le găsesc rezolvare.

http://www.libertatea.ro/stiri/copiii-romanilor-sunt-tot-mai-depresivi-1734585


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al treilea război mondial. Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde

Calendar cu datele in care se practica ritualuri satanice dezvaluit de Fritz Springmeier

Lasati Barnevernet sa isi faca treaba? Păi Barnevernet a reusit sa plaseze copii din familii normale in familii de drogati, de homosexuali si pedofili

Daca nu ar fi fost lichidat, am fi ajuns cea mai bogata tara din lume!

Inventii revolutionare ingropate de autoritati

Închide