COPOS eliberat sub mandatul lui IOHANNIS, dupa HREBENCIUC, toti marii hoti ai tarii sunt eliberati, iar averile lor ilicite nu au fost confiscate, DNA si toata mascarada pacalesc poporul

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Copos a fost eliberat și a acceptat o discuție cu reprezentanții presei. „Mă simt ruşinat. Sunt un om care a creat 5.000 de locuri de muncă ( dar nu spune  cate a distrus,  doar dupa declaratiile fostilor angajati ONT din Poiana Brasov). Sunt un om care a făcut în România peste 200 de milioane de euro investiţii ( dar nu spune pe cate foste intreprinderi si hoteluri ale poporului din comunism, a pus mana) şi nu vreau să spun altceva decât că eu am crezut enorm de mult în cea de-a treia putere în stat, puterea judecătorească. Am crezut şi vreau să cred într-un stat de drept”, a declarat fostul patron al Rapidului.

Acesta a adăugat: „Acum, eu sunt extrem de îngrijorat că ai mei copii, Alexandra care a stat zece ani în Statele Unite ale Americii, care a făcut cele mai mari universităţi şi masterate, nu mai vrea să rămână în România”.


Întrebat ce a făcut după gratii, Copos a spus: „În penitenciar nu faci altceva decât să citeşti şi dacă citeşti şi îţi faci un program în care să citeşti înseamnă totul pentru un om care este lipsit de libertate. Recunosc că aici, în aceste 400 de zile, am citit cât n-am citit în viaţa mea. Am citit marii filosofi şi asta este extrem de important. Veţi găsi în lucrările mele teme care nu au fost abordate de specialiştii în domeniu. Este important să ştii ce ai de făcut în ziua aceea, în noaptea aceea”.

Intrebare, catre  cei care ziceau ca Iohannis ii aresteaza pe toti coruptii si  pe cei care s-au imbogatit pe spatele statului si al poporului. De ce sunt acasa Hrebenciuc, Copos, Nastase, Petre Roman, Iliescu, Cancescu s.a?


http://www.libertatea.ro/detalii/articol/copos-declaratii-inchisoare-531359.html?utm_source=LibertateaOwn&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...