Coreea de Nord și-a plasat armata în stare de alertă și anunță că atacă nuclear SUA

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

kim-jong-un-rachete-nucleare


Americanii sunt în pragul unui război. Declaraţiile dure ale Coreei de Nord sunt mai mult decât ameninţătoare. Coreea de Nord poate lansa oricând un „atac nuclear preventiv” împotriva Statelor Unite, avertizează ministrul nord-coreean de Externe, Ri Su-Yong, subliniind că Peninsula Coreea este în pragul războiului din cauza manavrelor militare americano – sud-coreene.

„În momentul de faţă, s-a ajuns la situaţia în care în Peninsula Coreea poate izbucni oricând război din cauza activităţilor Statelor Unite, care efectuează manevre militare în condiţii reale”, a declarat Ri Su-Yong într-un interviu acordat agenţiei de ştiri ruse Tass.


„Statele Unite au adus în zona Asia-Pacific centrul strategiei de dominare a întregii lumi, iar Coreea de Nord este considerată principala ţintă de atac”, a acuzat şeful diplomaţiei de la Phenian. ”

În pofida numeroaselor noastre avertismente, Statele Unite efectuează manevre militare fără precedent pe teritoriul Coreei de Sud; aceste exerciţii sunt îndreptate împotriva noastră. Coreea de Nord are o imensă capacitate militară şi poate face faţă unui război în orice condiţii”, a adăugat oficialul nord-coreean.


„Coreea de Nord a plasat armata în stare de alertă şi poate lansa un atac nuclear preventiv ca reacţie la activităţile americane ostile”, a atras atenţia reprezentantul regimului Kim Jong-Un, anunţă mediafax.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...