Coreea de Nord și-a plasat armata în stare de alertă și anunță că atacă nuclear SUA

Distribuie!

kim-jong-un-rachete-nucleare


Americanii sunt în pragul unui război. Declaraţiile dure ale Coreei de Nord sunt mai mult decât ameninţătoare. Coreea de Nord poate lansa oricând un „atac nuclear preventiv” împotriva Statelor Unite, avertizează ministrul nord-coreean de Externe, Ri Su-Yong, subliniind că Peninsula Coreea este în pragul războiului din cauza manavrelor militare americano – sud-coreene.

„În momentul de faţă, s-a ajuns la situaţia în care în Peninsula Coreea poate izbucni oricând război din cauza activităţilor Statelor Unite, care efectuează manevre militare în condiţii reale”, a declarat Ri Su-Yong într-un interviu acordat agenţiei de ştiri ruse Tass.


„Statele Unite au adus în zona Asia-Pacific centrul strategiei de dominare a întregii lumi, iar Coreea de Nord este considerată principala ţintă de atac”, a acuzat şeful diplomaţiei de la Phenian. ”

În pofida numeroaselor noastre avertismente, Statele Unite efectuează manevre militare fără precedent pe teritoriul Coreei de Sud; aceste exerciţii sunt îndreptate împotriva noastră. Coreea de Nord are o imensă capacitate militară şi poate face faţă unui război în orice condiţii”, a adăugat oficialul nord-coreean.


„Coreea de Nord a plasat armata în stare de alertă şi poate lansa un atac nuclear preventiv ca reacţie la activităţile americane ostile”, a atras atenţia reprezentantul regimului Kim Jong-Un, anunţă mediafax.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
ȘOCANT: DISPARE APROAPE JUMĂTATE DIN CALEA FERATĂ – VEZI documentul care s-a discutat azi în GUVERN

ȘOCANT: DISPARE APROAPE JUMĂTATE DIN CALEA FERATĂ - VEZI documentul care s-a discutat azi în GUVERN Dispar 10.000 de kilometri...

Prezentatoarea Magda Vasiliu: „Imi iubesc tara. N avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Craciun…. Dupa 100 de ani Romania e cea mai saraca tara europeana, fara autostrazi, fara spitale, cu o rata record a violentei in familie, pentru ca Romania nu mai are educatie…Asa ca azi sunt trista. Am o strangere de inima gandindu ma la …”

Iubesc ulitele desfundate, cuiburile berzelor, mirosul de fum, iarna, in sate uitate de lume…. Dar, tocmai pentru ca mi iubesc...

Dupa noua lege un om va trebui sa aduca de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucreaza sa poata achita cei 665 lei catre bugetul de stat

Așa arată fluturașul de salariu al unei persoane care lucrează cu o norma de 2 ore pe zi si nu...

Un primar din România dă gratuit case şi locuri de muncă celor care vor să se mute la el în comună. Preferate sunt familiile cu mulţi copii

Un primar botoşănean este dispus să ofere gratis locuinţe şi un loc de muncă celor care vor să se mute...

Închide