Crestinii si biserica ortodoxa au donat 60.000 de Euro pentru victimele de la Colectiv, Remus Cernea, Moise Guran, Mandruta, zero lei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1


Au injurat Biserica si crestini ortodocsii ca nebunii, acesti secular umanistii atei. Dar Biserica si ortodocsii au stiut sa arate dragoste…si bani victimelor tragediei de la Colectiv in timp ce neobolsevicii au mintit si denigrat Biserica. Un gest crestinesc. 255000 RON inseamna cca. 60000 euro.
Mitropolia Clujului doneaza 255.000 de lei pentru victimele din clubul Colectiv

În urma tragediei de la clubul Colectiv, Arhiepiscopia Clujului a organizat o colecta în urma careia a fost strânsa suma de 255.000 de lei, bani ce vor fi donati victimelor din clubul Colectiv.


Mitropolitul Andrei a chemat credincio?ii la o fapta buna în bisericile si manastirile Eparhiei, precum si la Catedrala Mitropolitana, se arata într-un comunicat transmis de Biroului de presa al Arhiepiscopiei.

”Colecta se cifreaza la suma totala de 255.000 lei. Banii vor fi trimisi direct familiilor celor raniti care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informatiilor si a datelor personale obtinute din partea Ministerului Sanatatii”, se arata în comunicat.


Mitropolitul Clujului a tinut sa multumeasca enoriasilor, precum si preotilor si protopopilor pentru acest ajutor pe care l-au adus tuturor celor afectati de tragedia de la Colectiv.

”Nu vom înceta sa ne rugam pentru sanatatea celor aflati în suferinta, dar si pentru odihna sufletelor si pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în aceasta tragedie”, se mai arata în comunicatul Biroului de presa al Arhiepiscopiei.

În urma tragediei de la clubul Colectiv, Arhiepiscopia Clujului a organizat o colectă în urma căreia a fost strânsă suma de 255.000 de lei, bani ce vor fi donați victimelor din clubul Colectiv.

Mitropolitul Andrei a chemat credincioșii la o faptă bună în bisericile și mănăstirile Eparhiei, precum și la Catedrala Mitropolitană, se arată într-un comunicat transmis de Biroului de presă al Arhiepiscopiei.

”Colecta se cifrează la suma totală de 255.000 lei. Banii vor fi trimiși direct familiilor celor răniți care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informațiilor și a datelor personale obținute din partea Ministerului Sănătății”, se arată în comunicat.

Mitropolitul Clujului a ținut să mulțumească enoriașilor, precum și preoților și protopopilor pentru acest ajutor pe care l-au adus tuturor celor afectați de tragedia de la Colectiv.

”Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflați în suferință, dar și pentru odihna sufletelor și pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie”, se mai arată în comunicatul Biroului de presă al Arhiepiscopiei.

http://www.activenews.ro/stiri-social/Mitropolia-Clujului-doneaza-255.000-de-lei-pentru-victimele-din-clubul-Colectiv-127680

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...