Crima vaccinării obligatorii: conform prospectelor, vaccinurile nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele!!!

Distribuie!


În atenția Președintelui României, Primului Ministru al României, membrilor actualului Guvern, Parlamentului României, clasei politice din România, Serviciului Român de Informații și, nu în ultimul rând, în atenția cetățenilor din România.

Bună ziua.


Vă scriu aceste rânduri cu durere și revoltă în suflet (dar și cu speranță) ca urmare a publicării sinistrei propuneri legislative prin care se dorește impunerea dictaturii medicale în România și vaccinarea obligatorie atât a copiilor cât și a adulților [1].

Cu durere și revoltă scriu aceste rânduri deoarece mă doare să văd cât de mult suntem desconsiderați de către o parte dintre cei care dețin funcții de decizie în domeniul medical, mă doare să văd că unii ne consideră un fel de specie de animal cu 2 picioare lipsit de rațiune, un fel de sclavi în al căror corp ar avea ei dreptul să injecteze cu forța/sub constrângere o mulțime de produse biologice numite generic „vaccinuri”.


Aceste vaccinuri ne sunt prezentate public, de către autoritățile sanitare, ca fiind medicamente sigure, cu efecte adverse ușoare și rare.

Cât de „sigure” sunt însă aceste vaccinuri din moment ce companiile farmaceutice care le produc refuză să își asume răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri?

Cât de „sigure” sunt aceste vaccinuri din moment ce în prospectele lor oficiale scrie, negru pe alb, că ele nu sunt evaluate nici din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele?

Cât de „sigure” sunt aceste vaccinuri din moment ce se recunoaște public, în prospectul lor oficial, că nimeni (nici producătorii de vaccinuri și nici autoritățile medicale) nu știe dacă ele pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice deoarece nu a avut nimeni până în prezent responsabilitatea/interesul de a le evalua și din acest punct de vedere esențial?

Vă rog, citiți prospectele oficiale ale vaccinurilor și veți afla aceste lucruri. Iată, de exemplu, ce este stipulat la începutul paginii 6 din prospectul oficial al trivaccinului ROR : „M-M-R II has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility” [2].

Vă rog să citiți și prospectele oficiale ale celorlalte vaccinuri și veți descoperi informații importante pe care Ministerul Sănătății ”uită” să le comunice părinților, inclusiv faptul că nici ele nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogenic sau mutagenic [3].

Veți vedea astfel cum se recunoaște, în mod oficial, faptul că nimeni nu știe dacă aceste produse biologice care le sunt injectate copiilor ar putea sau nu să provoace cancer ori mutații genetice.

Iar celor care vor susține, pe drept cuvânt, că există și alte medicamente în al căror prospect se menționează că nu au fost evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen, le spun doar atât : în cazul acelor medicamente nu a propus nimeni nici un proiect de lege sinistru prin care să se încerce impunerea obligativității consumării/injectării lor în mod preventiv. În cazul acelor medicamente ni se respectă dreptul de a alege dacă le consumăm sau nu și nu se încearcă impunerea lor cu forța.

Fiecare dintre noi trebuie să fie conștient că, în momentul în care ne-am dat acordul pentru orice procedură medicală (inclusiv pentru a fi vaccinați noi înșine sau copiii noștri) ne asumăm orice fel de potențiale riscuri și beneficiem de orice fel de potențiale efecte pozitive aferente acelui procedeu medical. În cazul vaccinării riscurile, cel puțin cele care sunt recunoscute până acum în mod oficial, le găsiți prezentate în prospectele vaccinurilor.

Unde este „interesul superior” al copilului, atât de mult invocat de către cei care vor să impună vaccinarea cu forța a tuturor, atunci când este vorba despre faptul că, nici până în prezent, nu se știe dacă vaccinurile care le sunt injectate au sau nu au efecte carcinogene și mutagene?Nu este în interesul superior al copilului să știm dacă vaccinurile care le sunt injectate (cu acordul liber exprimat al parintelui) pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice?

Ce fel de mentalitate au cei care pretind că „interesul superior” al copilului înseamnă ca el să fie injectat în mod obligatoriu cu o mulțime de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc nu își asumă în scris răspunderea legală?

Ce fel de mentalitate au cei care au redactat acest sinistru proiect de lege și vor să injecteze cu forța/sub constrângere, în corpul copiilor și al adulților, o mulțime de vaccinuri despre care nici măcar nu se știe dacă au sau nu au efecte carcinogene sau mutagene?  

Câți dintre noi cunoaștem/ vrem să cunoaștem faptul că România se confruntă cu o epidemie (din punct de vedere al numărului de victime) de cancer la copii? [4].

Câti știm că în România nu există o statistică oficială a numarului de copii diagnosticați cu cancer, o statistică care să fie realizată de către Ministerul Sănătății? Atât de mult îi pasă Ministerului Sănătății de copiii din această țară încât acest minister nu știe și nici nu vrea să se știe, în mod oficial, câți copii bolnavi de cancer sunt în România [5]. Atât de mult îi pasă Ministerului Sănătății de copiii bolnavi de cancer încât, în România, 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare în timp ce în alte state europene 90% dintre ei supraviețuiesc [6].

Câți știm că, în România, anual se înregistrează aproximativ 500 de noi cazuri de cancer la copii? Această informație a fost prezentată, în anul 2015, chiar de către Președintele României [7].

Medicii recunosc că pot exista mai mulți potențiali factori care ar putea provoca cancerul la copii. De ce însă nu se ia în calcul, alături de alți potențiali factori, și potențialul factor de risc numit ”vaccin”? De ce se ignoră/se respinge cu îndârjire această posibilitate din moment ce se recunoaște, oficial, că nimeni nu știe dacă aceste vaccinuri pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice? Unde este ”interesul superior” al copilului atunci când se ignoră acest lucru și se cere injectarea acestor vaccinuri cu forța/sub constrângere? Unde?

De ce nu ne comunică autoritățile medicale din această țară informații legate de această epidemie de cancer la copii cel puțin cu aceeași frecvență și îndârjire cu care ne comunică informațiile legate de epidemia de rujeolă? Sutele de copii care mor anual de cancer în România nu contează? Contează doar copiii care ne sunt prezentați ca fiind decedați din cauza rujeolei și care pot fi folosiți în scop propagandistic în încercarea de a impune dictatura medicală în România?

Citiți cu atenție sinistrul proiect de lege propus de către Ministerul Sănătății. Aflați că, în viziunea celor care l-au redactat, copiii nevaccinați sunt considerați a fi un pericol pentru cei vaccinați. Nu contează dacă acel copil nevaccinat este clinic sănătos, el este considerat un „pericol” pentru cei vaccinați (și, teoretic, imuni la bolile împotriva cărora au fost vaccinați).

Așadar, dacă ai un copil nevaccinat, Ministerul Sănătății aruncă Constituția la gunoi și vrea, printr-o (fărăde)lege, să i se refuze dreptul la educație pe motiv că cel nevaccinat i-ar putea îmbolnăvi pe cei vaccinați și imunizați (cel puțin teoretic). Mai contează că cel nevaccinat este clinic sănătos, iar istoricul lui medical în nici un caz nu este mai încărcat decât al altor copii vaccinați? Nu contează, afară cu el din gradiniță și școală, asta cere Ministerul Sănătății!

Ai un copil vaccinat care este diagnosticat cu o boală transmisibilă care-l afectează pe viață și pentru care nu există vaccin (așadar nici un copil nu e vaccinat împotriva acelei boli, de unde rezultă că teoretic toti ar putea să facă acea boală)? Atunci ești „norocos”, căci Ministerul Sănătății îi respectă copilului tău dreptul constituțional la educație (asa cum este și firesc în cazul tuturor copiilor!).

Având în vedere mentalitatea celor care au fost capabili să propună un atât de sinistru proiect de lege, cât timp va mai trece până când Ministerul Sănătății va cere, printr-un nou proiect de lege, însemnarea fizică a copiilor și adulților nevaccinați și cât se poate de sănătoși, izolarea lor în ghetouri și, ulterior, chiar aplicarea unor ”soluții finale” în numele ”binelui general al societății”?

Invocându-se în mod ipocrit „interesul/binele general” al poporului au fost comise, în istoria recentă a Umanității (a se vedea, de exemplu, Germania anilor `30-`40 din secolul trecut) cele mai crâncene atrocități în domeniul medical.

Totul a pornit de la o abdicare inițială de la orice fel de norme constituționale și acceptarea unui prim abuz. Iar acest lucru a echivalat cu deschiderea Cutiei Pandorei (crearea unui precedent de încălcare a oricăror norme constituționale) și descătușarea unui torent de abuzuri care nu au mai putut fi îndiguite.

Tot în cadrul acestei sinistre propuneri legislative găsim și alte lucruri halucinante. De exemplu, Art 11 lit m stipulează că Protecția Copilului va fi sesizată în cazul copiilor care au împlinit 18 luni și nu sunt încă injectați (cu vaccinurile pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc nu își asumă în scris nici un fel de răspundere legală).

Așadar, ai un copil cu varsta de cel puțin 18 luni pe care-l iubesti mai mult decât orice pe lumea aceasta și de care ai grijă ca de ochii din cap? Nu ti-ai dat acordul pentru a fi injectat cu actualele vaccinuri ”sigure”?

Vine Protecția Copilului și ți-l ia, oferindu-i în orfelinat un mediu de viață care, consideră Ministerul Sănătății, corespunde „interesului superior al copilului”! În orfelinat sau la diverși străini care să îndeplinească rolul de asistenți sociali sau de părinți surogat!

Cu tot respectul vă întreb pe fiecare dintre dvs : am înnebunit cu toții? Iei un copil iubit, îngrijit și ocrotit, un copil dezvoltat armonios în cadrul familei sale pentru a-l trimite la orfelinat, acolo unde consideră Ministerul Sănătății că va fi ”respectat” „interesul superior al copilului” deoarece va fi vaccinat cu forța? Cine din cadrul Ministerului Sănătății a fost capabil să vină cu o propunere atât de sinistră? Ce fel de mentalitate are?

Propunerile sinistre nu se opresc însă aici : Art 11 lit n stipulează că Procuratura va fi sesizata de Comisiile Județene de Vaccinare în cazul copiilor care au împlinit vîrsta de 3 ani și nu au fost încă injectați cu toate vaccinurile, părinții fiind acuzați de rele tratamente aplicate minorului (adică de o faptă penală care se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani).

Nu sunteți de acord să le fie injectate copiilor dvs, pe care-i iubiți mai presus de orice, toate aceste vaccinuri „sigure”? Nici o problemă, s-a găsit cineva cu o mentalitate demnă de Germania anilor `30-`40 ai secolului trecut care a propus ”soluția” : dvs intrați la pușcărie, iar copilul ajunge în orfelinat! În acest mod consideră Ministerul Sănătății din România că asigură respectarea „interesului superior” al copilului!

Există cineva în structurile de conducere și control ale acestei țări capabil să afle cine este persoana/cine sunt persoanele care a propus/care au propus ceva atât de sinistru și halucinant și să o împiedice/să le împiedice ca pe viitor să mai poată veni cu asemenea idei sinistre într-o propunere de lege? Sper sincer că da!

În ce-i privește pe adulți, Art 25 din această propunere de lege sinistră are „grijă” și de ei stipulând că toți adulții (cu excepția celor care au contraindicații medicale definitive, aceștia nefiind eligibili pentru vaccinare) sunt obligați să se prezinte, la ordin, pentru a le fi injectate diverse vaccinuri, adulții fiind totodată obligați să recupereze vaccinurile restante (de ex rapelurile care, oficial, se vrea să ne fie injectate o dată la 10 ani, precum și antigripalul care se vrea a fi injectat anual).

Avem ceva vaccinuri de recuperat cu toții, nu? Bucuria producătorilor și importatorilor de vaccinuri, prin impunerea vaccinării cu forța a cetățenilor României (copii și adulți) ei ar avea o apetisantă și certă piață de desfacere pentru multiplele lor vaccinuri atât de ”sigure”. După cum se spune în lumea afacerilor, ”nothing personal, just business”.

Acestea nu sunt singurele elemente halucinante și sinistre din această propunere legislativă, întreaga propunere legislativă este sinistră și halucinantă, eu doar selectez câteva dintre ele.

Un alt exemplu sinistru îl reprezintă Comisiile Județene de Vaccinare care amintesc atât de puternic de Comisiile existente în Germania nazistă, comisii în fața cărora trebuia să te prezinți pentru a demonstra, cu acte, că ești pur din punct de vedere rasial și nu reprezinți un pericol de contaminare (rasială) pentru ceilalți! Iar dacă nu erai pur rasial urmau repercursiunile.

În acest proiect de lege se propune să fim obligați să ne prezentăm în fața unor Comisii Județene de Vaccinare pentru a da socoteală deoarece nu vrem să ne fie injectați copiii cu o mulțime de vaccinuri ”sigure”. Iar dacă nu vom ceda la amenințări și nu ne vom vaccina copiii, atunci vin repercursiunile : copiii ar urma să fie luați din mijlocul familiei și aruncați în orfelinat, iar părinții ar urma să umple pușcăriile.

Nu mai puțin sinistră este și ideea enunțată în Art 11, litera p, unde se stipulează că aceste Comisii județene de vaccinare vor cere socoteală sau vor denunța orice cadru medical care îndrăznește să-și manifeste public îndoielile justificate față de siguranța acestor vaccinuri.

Esti medic și pui întrebări, în mod public, legat de toate neregulile sesizate de tine și de alții în cazul actualelor vaccinuri? Ei bine, vei fi distrus! Esti bun de jupuit pe viu, în domeniul medical nu vei mai avea voie, prin lege, să pui întrebări! Alții vor gândi pentru tine, tu vei fi obligat să accepți ce au gandit alții și, foarte important, nu vei mai avea voie să ai indoieli.

Vă rog pe toți să gîndim precum niște adulți maturi și nu precum niște copii naivi. Asta înseamnă să fim conștienți de faptul că, oricât de ”nevinovată” ar putea fi o formă a acestei legi, este suficient ca ea să fie votată și promulgată pentru a deschide cutia Pandorei. Pot fi eliminate toate penalitățile, pot fi eliminate toate propunerile sinistre din această lege, se poate menționa că vaccinurile sunt opționale, nu contează. Este suficient să fie creat un cadru legal numit ”legea vaccinării” și să fie creată infrastructura (a se vedea Comisiile Județene de Vaccinare) necesară pentru ca, treptat-treptat, să fie ”strâns șurubul”.

Mai țineți minte ”pandemiile” de gripă aviară și de gripă porcină? Mai țineți minte modul mizerabil în care eram amenințați că, dacă nu ne vaccinăm, vom avea cel puțin 2 milioane de morti din cauza gripei aviare [8] [9] sau zeci de morți din cauza gripei porcine [10], cerându-se de către un Secretar de Stat din cadrul Ministerului Sănătății vaccinarea noastră cu forța pentru a lupta împotriva ”pandemiei” de gripă porcină [11] ?

E atât de greu să ne dăm seama că am fi fost legați de mâini și de picioare dacă ar fi existat o ”lege a vaccinării” în perioada ”pandemiilor” de gripă aviară sau de gripă porcină? Nici unul dintre noi nu ar fi scăpat nevaccinat cu forța. Ce mai contează că, ulterior, a reieșit că acele ”pandemii” au fost de fapt niște escrocherii orchestrate de la cel mai înalt nivel, o anchetă în acest sens fiind solicitată chiar și de către parlamentari din zece state europene? [12]

Să nu ne pacălim singuri, o lege a vaccinării, oricât de ”nevinovată” ar fi într-o primă etapă, ar fi modificată urgent și ar institui obligativitatea vaccinării a tot ce mișcă în această țară cu ocazia următoarei pandemii mediatice. Din acest motiv consider că o asemenea lege ne-ar face să fim total vulnerabili în fața celor care, la următoarea ”pandemie”, vor cere cu îndârjire ca în numele ”interesului general al societății” să fim vaccinați cu forța noi și copiii noștri.

Aceasta este ”minunata lume nouă” pe care vor unii să ne-o impună. Ce facem, luptăm pe toate căile legale pentru a-i opri din demersul lor sinistru și pentru a le dovedi că noi și copiii noștri suntem ființe umane raționale în al căror corp NIMENI nu are dreptul să injecteze nimic fără acordul nostru liber exprimat? Sau le dăm dreptate atunci când ne consideră simple animale lipsite de rațiune și le vom permite să ne injecteze cu forța/sub constrangere o mulțime de vaccinuri ”sigure”? Ce alegeți, oameni buni?

Domnule Prim Ministru Sorin Grindeanu, ca urmare a acestor informații și a altor informații care v-au parvenit pe alte surse vă rog să nu vă asumați, în numele Guvernului României, această propunere legislativă și să nu o transmiteți către Parlament.

Vă rog să solicitați Ministerului Sănătății să-și indeplinească atribuțiile pe care le are în prezent (nu e nevoie de o lege care să oblige Ministerul Sănătății să își facă treaba) și să asigure vaccinurile necesare pentru copiii ai căror parinți sunt de acord să-i vaccineze. Pentru achiziția acestor vaccinuri Ministerul Sănătății nu are nevoie (cum nu a avut nevoie nici în anii trecuți) de nici o lege prin care să se încerce impunerea vaccinării cu forța a copiilor și adulților din România.

Vă rog să solicitați Ministerului Sănătății ca, în locul acestei sinistre propuneri legislative, să vină cu un proiect de lege în care să fie stipulat faptul că Ministrul Sănătății și Secretarii de Stat din acest minister, alături de producătorii de vaccinuri, importatorii,  distribuitorii și medicii de familie care vaccinează copiii vor răspunde atât personal cât și în solidar (din punct de vedere legal) pentru orice vaccin care distruge sau ucide un copil.

Veți vedea atunci cum va crește gradul de acoperire vaccinală a copiilor deoarece va crește încrederea părinților în calitatea și siguranța vaccinurilor care le sunt injectate copiilor lor. Iar această încredere va crește deoarece părinții vor ști că producătorii de vaccinuri, importatorii, distribuitorii, medicii de familie, Ministrul Sănătății și Secretarii de Stat vor face și imposibilul pentru a le asigura copiilor din această țară cele mai sigure vaccinuri cu putință. De ce? Deoarece va fi în joc capul lor și nu vor mai putea să se ”spele pe mâini” de orice responsabilitate zicând că cei afectați de vaccinuri vor primi despăgubiri din bugetul public.

Vă rog să solicitați Ministerului Sănătății să vină cu un proiect de lege care să vizeze alocarea de fonduri în regim de urgență pentru repararea/consolidarea actualelor spitale, precum și pentru modernizarea lor și achiziționarea de echipamente medicale de ultimă generație.

După cum bine știți, suntem în plină zonă seismică și oricând putem fi loviți de un seism de mare amplitudine. Este pregătit Ministerul Sănătății și sunt pregătite spitalele din această țară pentru a face față urmărilor unui asemenea seism? Sau vom muri pe capete cu zile, așa cum au murit cu zile și alți nevinovați în urma accidentului de la Colectiv?

Vă mai rog, domnule Prim Ministru, să solicitați Ministerului Sănătății un proiect de lege prin aplicarea căruia să fie readus la viață și modernizat Institutul Cantacuzino. Institutul Cantacuzino să producă propriile vaccinuri monovalente și nu polivalente, pornind de la zero, și nu să le ambaleze pe cele produse prin alte părți.

În concluzie, vă rog domnule Prim Ministru să respingeți în totalitate acest sinistru proiect de lege și să solicitați Ministerului Sănătății să vină cu propuneri legislative care să ducă la creșterea gradului de incredere a populației în actualele vaccinuri și în instituția numită Ministerul Sănătății, renunțând la orice fel de propunere legislativă sinistră care nu duce decât la distrugerea definitivă și iremediabilă a firavei credibilități de care mai beneficiază acest minister si produsele medicale recomandate de el.

Cu respect,

Stoian George-Daniel

Bibliografie :

[1]http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

[2]https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM123789.pdf

[3] http://www.immunize.org/fda/

[4]http://www.qmagazine.ro/statistica-groazei-400-de-copii-mor-anual-de-cancer-in-romania_222608.html

[5]http://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/viata-sanatoasa/in-romania-nu-exista-o-statistica-oficiala-a-copiilor-bolnavi-de-cancer-mai-multe-ong-uri-au-realizat-una-359288

[6]http://www.profi.ro/salveaza_destine/2014/?proiecte=daruieste-viata-copiilor-bolnavi-de-cancer

[7]http://www.b1.ro/stiri/eveniment/klaus-iohannis-in-romania-se-inregistreaza-anual-500-de-cazuri-noi-de-copii-bolnavi-de-cancer-statisticile-nu-spun-nimic-despre-suferinta-lor-si-a-familiilor-lor-video-103389.html

[8]http://www.gandul.info/stiri/dr-streinu-cercel-vorbeste-pe-unde-apuca-despre-simulari-cu-2-milioane-de-morti-in-romania-260735

[9]http://www.libertatea.ro/ultima-ora/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-143226

[10]http://jurnalul.ro/stiri/observator/adrian-streinu-cercel-scenariul-cu-20-de-mii-de-morti-asta-e-mizilic-525866.html

[11]https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-sanatatii-primele-vaccinuri-impotriva-gripei-porcine-administrate-in-noiembrie-83200.html

[12]http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6794881-conferentiar-doctor-alexandru-rafila-romania-este-clar-epidemie-gripa-ah1n1-arata-numarul-imbolnavirilor-deceselor.htm

SURSE:
https://luptapentruviatata.wordpress.com/2017/04/17/treziti-va-partea-a-ii-a/
http://www.cunoastelumea.ro/conspiratia-vaccinarii-obligatorii-conform-prospectelor-vaccinurile-nu-sunt-evaluate-din-punct-de-vedere-carcinogen-sau-mutagen-si-nici-din-punct-de-vedere-al-impactului-asupra-fertilitatii-celor-in/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?

Cu puțin timp înainte de alegerile finale din Franța, Marea Moschee din Paris le cerea celor peste 5 milioane de...

Cum sa trecem peste prejudecati si cat de corect judecam o persoana dupa exprimarea sa

S-a dovedit ca cei care au prostul obicei de a corecta pe altii, sunt persoane adeseori lipsite de educatie, cu...

VIDEO: Calugarul Teodot despre cipuri, masonerie, Noua Ordine Mondiala

Mesajul deosebit de emotionat si de real al calugarului Teodot de la manastirea Petru Voda, despre profetia calugarului Iustin Parvu,...

Polonia a stabilit suma pe care vrea să o ceară drept compensații de război Germaniei pentru prejudiciul cauzat de distrugerea orașelor și satelor poloneze,  a infrastructurii economice și industriale, precum și „potențialul demografic pierdut”.

Autoritățile poloneze au estimat daunele provocate țării de trupele germane din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial la 850 de...

Închide