Cum i-a pacalit BNR pe romani in 2005- motivul pentru care leul nu are valoare astazi

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un citat al lui Rothschild.

Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.


PE 1 IULIE 2005 BNR (BANCA care a NENOROCIT ROMANIA) trecea la noua moneda RON.
Noua moneda semana cu cea veche ROL dar paritatea ei era diferita!
De la 36 de mii de ROL cat era un EURO s-a trecut la 3.6 RONI! Bancnotele erau la fel, aceeasi culoare, aceleasi insemn insa paritatile erau diferite!
Practic BNR a setat cursul de la 36 de mii la 3.6 si a numit acest proces DENOMINARE!
In OCTOMBRIE 2008 cursul leu EURO a sarit de la 3.4 la 4.4 RON pentru un euro!
Nu mai discutam implicatiile jafului executat asupra milioanelor de oameni care au platit mai mult din salariul in lei pentru niste produse si servicii care sunt in EURO.
Ideea este ca BNR poate sa faca ce vrea cu cursul LEU EURO! Il scade, il creste dupa cum sunt interesele celor care sunt proprietarii BNR (si care in nici un caz nu esti tu romane!)
DACA BNR ar fi nationalizata paritatea LEU EURO ar fi FIXATA (exact ca in NORVEGIA, SUEDIA, DANEMARCA, ARABIA SAUDITA, BULGARIA) la o valoare care sa serveasca interesele poporului roman! Adica la 1:1!
Dintr-o data standardul de viata al romanului se schimba! Pe salariul minim de 700-800 de RON poate sa cumpere bunuri si servicii echivalente cu 700-800 de euro (benzina, mincare, telefonie mobila, electricitate, utilitati, haine)!
Asadar LUPTA DE ELIBERARE NATIONALA trebui inceputa la BNR nu la PARLAMENT sau COTROCENI!
Guvernatorul BNR are singura parghie de revenire la standardul de viata al unui cetatean DECENT si UE! Paritatea LEU EURO precum si CREDITUL!
De aceea dragi romani ce ati citit aceasta informatie NU MAI PIERDETI VREMEA CU ALEGERILE TRUCATE ALE UNOR MAIMUTOI! Nu mai cautati PARTIDE NATIONALISTE care sa ofere SALVAREA!
SALVAREA VOASTRA vine de la BNR! Cereti si luptati pentru ce e al vostru!
LEII trebuie sa redevina romanesti!
NATIONALIZAREA BNR trebuie sa fie cap de lista in revendicarile celor care cer ELIBERARE NATIONALA! toti ceilalti sunt impostori!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...