Cum poți să AFLI dacă DATELE TALE au fost FURATE în SCANDALUL Cambridge Analytica

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În urma celebrului scandal Cambridge Analytica, peste 87 de milioane de utilizatori de Facebook sunt afectați de scurgerea de date.


Informațiile au fost transferate în mod incorect la firma de consultanţă politică Cambridge Analytica. Iată cum afli dacă ți-au fost furate date de pe Facebook.


Specialiștii spun că utilizatorii ale căror date au fost furate de pe Facebook vor primi un mesaj detaliat în feed. Reprezentanții Facebook anunță că utilizatorii cei mai afectați sunt din Statele Unite, Filipine, Indonezia și Marea Britanie.

Totodată, Facebook a fost criticată intens după ce aceste informații au ieșit la suprafață. Se pare că aceștia au știut că firma Cambridge Analytica a colectat datele a milioane dintre utilizatorii săi, dar s-a bazat pe asigurările firmei din Londra că a şters informaţiile.


Channel 4 News a relatat însă ulterior că cel puţin o parte din aceste date sunt încă în circulaţie, chiar dacă firma Cambridge Analytica insistă că le-a distrus. În urma evenimentelor recente în care compania a fost implicată, Facebook a venit și cu o politică de confidențialitate actualizată. Aceasta încearcă să explice într-un mod mai transparent cum îți sunt folosite datele personale, scrie Cancan.ro. „Explicăm serviciile pe care le folosim într-un limbaj mai ușor de înțeles”, se arată într-o postare pe blogul companiei.

http://evz.ro/datele-tale-scandal-cambridge.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un asteroid de aproximativ 30 de metri se va apropia de Pământ. Care vor fi efectele în cazul prăbuşirii obiectului spaţial

Când imigranţii ilegali erau italienii, iar România încerca să-i oprească la graniţă

România furată. Mobra și Pegas, casate după Revoluție. Fabrica aducea un venit de 20 de milioane de dolari dar brusc dupa 89, nu mai era RENTABILA!!!

Toate SEMNELE după care RECUNOȘTI un mason. Un SECRET vechi de secole, DEZVĂLUIT

BIBLIA respecta cu precizie formatul UCCOO, Divizia de Aur, Fibonacci, unul dintre motivele pentru care nu poate fi modificata

Închide