Cum sa mai ai obraz sa sarbatoresti Ziua Nationala cand tu ai tradat tara votand SOROSISTI?

Presedintele Klaus Iohannis si Premierul Dacian Ciolos ciocnesc un pahar cu sampanie in timpul ceremoniei de investire a Cabinetului Ciolos desfasurata la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, marti, 17 noiembrie 2015. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum e aia sa te dai mare patriot, sa arborezi steagul romanesc ( pe care Iohannis a pus stema casei regale masonice), cum e sa iti pui  fotografie cu drapel la poza de profil de pe Facebook, dar tu sa sustii si sa votezi presedinti Sorosisti si prim- ministri sorosisti?

Cum sa iti mai vina sa sarbatoresti Ziua Romaniei, cand vezi la tv doar propaganda masonica si sosrosista. Cum te simti cand vezi, ca tara e jefuita de straini, de corporatii, de cei care ne iau reursele? Cum e cand stii ca lumea treuie sa plece din tara, ca sa nu stea pe salariile de mizerie pe care le dau strainii la noi in tara?


Cum sa mai fii patriot cand ai un presedinte care nu vorbeste bine romaneste, un prim-ministru care la fel, nu vorbeste bine romaneste? Cum sa te dai mare patriot cand ii vezi doar la tv cum isi afiseaza falsul patriotism?

Cum sa te dai patriot cand tu nu ii tragi la raspundere pe acesti indivizi care ne conduc, macar printr-un comentariu online, o petitie, un share al adevarului?


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Hitler a fost un membru al dinastiei Rothschild, sustinut de catre Rothschildzi si Rockefelleri

Doctoriţa de 35 de ani care face minuni într-un spital de provincie. A renunţat la o carieră garantată în Germania pentru a se întoarce în România

INCREDIBIL. Prof. univ. dr. Corvin Lupu: Dezvaluie planul prin care Ceausescu a fost tradat: In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca

Barbatul care si-a construit casa cu doar 800 de lei

Beethoven era uimit cum de restului lumii nu le vorbeste Dumnezeu in ureche. El sustinea ca Dumnezeu ii dicta exact ce are de facut.

Închide