Cum să te căsătorești în câteva luni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai mulți tineri necăsătoriți mă întreabă cum să facă să se căsătorească. Mi-am bătut gura cu câțiva dintre ei, dar cererea depășește oferta, așa că m-am hotărât să public „rețeta secretă” pe blogul meu. E o „rețetă” infailibilă, cu ajutorul căreia s-au căsătorit mii de persoane.


„Rețeta” îi aparține Părintelui Ilarion Argatu, marele duhovnic de la Cernica. Iat-o:

Faceți vreme de 40 de zile consecutive în fiecare seară Acatistul Sfinților Părinți Ioachim și Ana și în fiecare dimineață Acatistul Sfântului Nicolae. (Începeți seara. Dacă se întâmplă să „săriți” o zi, continuați în ziua următoare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă săriți mai mult de o zi, o luați de la capăt.)


În dimineața celei de-a 41-a zile (de fapt, a 40-a, pentru că ziua creștină se socotește de la apusul soarelui), după ce ați făcut Acatistul Sfântului Nicolae, mergeți și vă cumpărați o pereche de încălțări (papuci, cizme etc). Cea mai frumoasă pereche de încălțări pe care o găsiți! (Să aveți bani strânși pentru asta, din timp.) Nu e nicio vrajă, ci un truc psihologic. Perechea sortită dumneavoastră o să apară și, ca să nu vă pierdeți capul și să faceți vreo gafă ireparabilă (de exemplu să săriți din prima clipă pe acea persoană), trebuie să aveți acest element „de control”, aceste încălțări care vă vor face să vă simțiți bine în piele dumneavoastră, împlinit/-ă, și să vă controlați bine emoțiile. După prima întâlnire, care se va petrece chiar în ziua când vă cumpărați încălțările, vă lăsați în voia Lui Dumnezeu, iar El o să le ducă pe toate la bun sfârșit.

https://yanush.wordpress.com/2016/02/20/cum-sa-te-casatoresti-in-cateva-luni/


https://yanush.wordpress.com/2016/02/20/cum-sa-te-casatoresti-in-cateva-luni/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
De ce sunt evreii atat de bogati si de destepti?

CUTREMURĂTOR/Ce ne PREGĂTEȘTE GUVERNUL din UMBRĂ al lumii!!! Unele lucruri se ÎNTÂMPLĂ DEJA!

Iohannis își face bucătărie de lux | Administrația prezidențială investește 29.000 de euro în farfurii, pahare și tacâmuri

Dacă cumpărați scorțișoară pulbere, trebuie să știți câteva lucruri despre ea!

Coreea de Nord: Kim Jong a ordonat executarea a 33 de crestini

Închide