Cum sufletul copilului își alege mama

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am pregătit o listă cu cele mai memorabile istorioare despre uimitoarea memorie a copiilor înainte de nașterea lor.

Povestește mama unui copil de 3 ani: „Pentru a-i distrage un pic atenția și a găti liniștit prânzul, i-am dat fiului toate imaginile stocate ale familiei noastre. Deci, se apropie de mine în grabă cu o fotografie alb-negru cu mine și mama mea mea în tinerețe (care a murit la scurt timp înainte de nașterea fiului) și-mi spune: „Mamă, îmi amintesc de ziua ceea, erai îmbrăcată într-o rochie verde și ai întârziat la autobuz!

Am rămas mască. Îl întreb: „Fiule, de unde știi? Tati ți-a povestit?” – nu, îmi răspunde el. „Te-am văzut de sus. Mi te-au arătat și mi-au spus că tu vei fi

mama mea”.După aceea am început să mă interesez de acest fenomen pe la toți prietenii și cunoscuții mei și s-a dovedit că nu doar copilul meu „își amintește” cum o privea pe mama undeva de sus, din ceruri.

Prietena mea mi-a povestit un secret cum recent fiica ei a articulat ceva incredibil și neverosimil, la prima vedere: „Mami, un bătrânel cu o barbă roșcată și stufoasă a spus că vă duce dorul și că se roagă în fiecare zi pentru voi!

Acest bătrânel cu barbă roșcată a fost străbunelul prietenei mele pe care ea l-a vazăt o singură dată când era încă mică. Doar câteva fotografii pe care apărea acesta erau alb-negru și se aflau la mama ei acasă. Cu siguranță copilul nu le-a putut descoperi.

Pe terenul de joacă pentru copii am început discuția cu o altă prietenă care mi-a povestit că fiului ei i-au arătat pe un ecran o varietate de femei și bărbați și acesta putea singur să-și aleagă părinții.

O altă mamă a fetiței de 4 ani mi-a spus că într-o zi fiica ei i-a relatat: „Înainte de a mă trimite în pântecele tău, un îngeraș s-a apropiat de mine și mi-a spus că tu mă vei numi în cinstea unei femei care mă va ajuta”.

Fetița nu știa că atunci când mama ei era însărcinată, cu puțin timp înainte de travaliu, aceasta a alunecat și a căzut, și femeia care a ajutat-o să se ridice, a dus-o la spital și a stat cu ea pănâ a aflat că viața viitoarei mame și a fătului nu se află în pericol. După acest caz, mama fetiței a numit-o Maria – în cinstea doamnei ce a ajutat-o.

Cea mai uimitoare istorioară este despre fetița Ecaterina. La vârsta de 3 ani aceasta le-a spus părinților că încă doi copii împreună cu ea i-au ales pe ei ca viitorii părinți. Dar unuia nu i s-a permis să-i aleagă, iar altuia i s-a spus să fie gata în curând.

Un an mai târziu femeia a avut avort spontan, iar doi ani mai târziu, a dat naștere unui fiu sănătos.

Incredibil, nu-i așa?

 


http://eustiu.com/cum-sufletul-copilului-isi-alege-mama/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...