Cum te îmbolnăvești în spital? Te internezi ca să te tratezi și ieși mai bolnav decât înainte. Poti lua 650 de tipuri de infectii!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum te îmbolnăvești în spital? Te internezi ca să te tratezi și ieși mai bolnav decât înainte. Îți sună cunoscut? Ei bine, trebuie să știi că mediul spitalicesc este favorabil dezvoltării a peste 650 de tipuri de infecții. Așa că ai grijă!

 

Cum te îmbolnăvești în spital

Klebsiella, Enterobacter și Serratia, din familia Klebsiellae, sunt diferențiate numai prin teste specifice. Căci toate formează colonii largi și dezvoltă tulpini. Se simt foarte bine în tractul gastrointestinal uman, dar se manifestă agresiv numai la persoanele deja bolnave. Și atunci opun o rezistență crescută la tratament. Apoi, infecțiile respiratorii, precum faringita, sinuzita, bronșita sau pneumonia se transmit cu foarte mare ușurință în mediul spitalicesc și se clasifică în topul afecțiunilor cu care ne putem „pricopsi” în timpul unei internări. Nu sunt departe nici otita, conjunctivita sau infecțiile urinare. În plus, un organism bolnav este mediu propice pentru streptococi. Or, streptococul betahemolitic, care provoacă amigdalita, se poate complica rapid în scarlatină sau reumatism acut, dacă găsește un sistem imunitar slăbit. În teorie, persoanele purtătoare de bacterii, virusuri și microbi ar trebui izolate total. Dar, binecunoscută fiind aglomerația (pacienții ajung să stea și câte doi în pat) și starea precară a spitalelor, acest lucru este, practic, imposibil.


Cancerul face loc altor boli!

Una dintre categoriile cel mai expuse riscului de a contacta infecții și boli microbiene în mediul spitalicesc este cea a suferinzilor de cancer. Persoanele cu afecțiuni oncologice au deja un sistem imunitar foarte slăbit, care se transformă în mediu prielnic pentru dezvoltarea infecțiilor. Cauza organismului slăbit este chimioterapia, prin care se încearcă distrugerea celulelor canceroase, însă aceasta omoară și unele celule sănătoase, motiv pentru care sistemul imunitar pierde din forța de apărare.

Antibioticele sunt de vină!

„Din cauza unei utilizării excesive și nu rareori eronate, în ultimii ani s-a constatat răspândirea accelerată a bacteriilor rezistente la antibiotice. Corect utilizate, antibioticele cresc șansele vindecării și previn infecțiile bacteriene. Abuzul însă a devenit o problemă de sănătate publică la nivel global. Și reprezintă o amenințare severă pentru sănătatea românilor. Nu am putea să vorbim despre rezistență bacteriană la antibiotice dacă nu am avea consum. Populația trebuie să nu își autoadministreze antibiotice rămase de la un tratament anterior, să nu solicite medicului sau farmacistului prescrierea, respectiv eliberarea de antibiotice. Căci pune în pericol tratamentul viitor. Nu lua și nu accepta antibiotice ca tratament decât după întrebarea: „Sigur am nevoie de antibiotice?”!”, spune Conf. Dr. Gabriel Adrian Popescu, Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balş”.


SURSA: http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cum-te-imbolnavesti-in-spital-134531

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Madalyn Murray O’Hair, fondatoarea grupării Ateilor Americani a fost ucisa tot de atei, intr-un mod barbar. Fiul ei a devenit un mare CRESTIN care se lupta sa repare ce a distrus mama sa!

Femeia aceasta a reusit sa scoata rugaciunea din scoli,in 1963 printr-un proces castigat la Curtea Suprema a Americii. Ea a...

Ce dovezi mai vreţi, românaşilor? Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989

Multe dintre punctele de mai jos le-am mai atins dar in articole separate, acum sunt grupate intr-un articol lung dar...

Puric interzis la Paris de romani pentru afirmatii nationaliste: „Exista planuri oculte de distrugere a Romaniei”

Diana Mistreanu, o studentă româncă din străinătate, a inițiat o petiție publică pentru ca Institutul Național de Limbi și Civilizații...

Am vândut aurul din Apuseni pe 20 de ani. Utilajele sunt pe drum

La 20 de kilometri de Roşia Montană, în Valea Rovina, vor apărea în scurt timp utilajele şi muncitorii companiei canadiene...

Închide