CUNOSCUT LIDER MONDIAL: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ESTE IN DESFASURARE, DAR NIMENI NU-I SPUNE PE NUME!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În discursul la ONU, regele Abdullah al Iordaniei a vorbit despre lupta împotriva reţelei teroriste sunnite Stat Islamic, despre situaţia din Ierusalim şi despre criza refugiaţilor sirieni.

„Viitorul omenirii este ameninţat de islamiştii care sunt activi la nivel global”, a spus regele Abdullah al Iordaniei.


„Aceste grupuri care se abat de la doctrina islamului se folosesc de suspiciune şi de ignoranţă pentru a-şi extinde puterea; mai rău, îşi arogă libertatea de a distorsiona cuvântul lui Allah, pentru a justifica cele mai atroce crime”, a spus suveranul iordanian, citat de Mediafax.

„Suntem toţi uniţi în convingerea că aceste forţe trebuie învinse. Trebuie să ne imaginăm cum ar arăta viitorul nostru într-o lume cu crime masive, cu decapitări publice, cu sclavie. Eu am numit această criză un al III-lea război mondial şi cred că trebuie să ripostăm cu intensitatea adecvată. Sunt necesare acţiuni colective pe toate fronturile”, a insistat regele Iordaniei, pledând pentru o campanie ideologică globală împotriva extremiştilor.

http://stireazilei.com/cunoscut-lider-mondial-al-treilea-razboi-mondial-este-in-desfasurare-dar-nimeni-nu-i-spune-pe-nume/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...