Dacă cumpărați scorțișoară pulbere, trebuie să știți câteva lucruri despre ea!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu pot să-mi imaginez bucătăria fără scorțișoară. Sunt amatoarea acestui condiment. Folosesc scorțișoara în orice – ceai, cafea, iaurt, prăjituri, salate din fructe, chiar și în sosurile picante pentru carne.

Pentru ca scorțișoara să fie de folos organismului și să îmbunătățească gustul bucatelor, aceasta trebuie să îndeplinească câteva condiții. Folosiți în rețetele dvs condimentul proaspăt. Cu cât mai mult îl păstrați, cu atât mai puține substanțe folositoare va avea.


De asemenea, este de dorit să cumpărați bețișoare de scorțișoară și să le măcinați singuri prin râșniță. Să știți că scorțișoara este de mai multe feluri! Niciodată nu știți ce fel de scorțișoară pulbere cumpărați.

1

Scorțișoara din Ceylon este mai deschisă la culoare și are un gust și o aromă mai intensă.Scorțișoara din Indonezia, pe care deseori o numesc „falsă”, are o culoare mai închisă, cu nuanțe de roșu închis și nu are o aromă puternică. Dacă cumpărați bețișoare de scorțișoară să știți că cea din Ceylon este și mult mai folositoare.


Puteți verifica dacă scorțișoara este originală, prin picurarea câtorva picături de iod pe ea. Scorțișoara din Ceylon se va colora doar puțin, iar cea din Indonezia va deveni albastru aprins, aceasta conține mult amidon.

Proprietățile scorțișoarei

 1. Un vârf de cuțit de scorțișoară conține doza zilnică de mangan, fier și calciu. Aceste substanțe se absorb foarte bine în organism.
 2. Scorțișoara este un coagulant natural, împiedică formarea trombusurilor de sânge și îmbunătățește circulația.

  2
 3. Proprietățile antibacteriene ale scorțișoarei previn infecțiile, întrucât substanțele ce le conține nimicesc bacteriile și ciupercile.
 4. Scorțișoara este un antioxidant puternic care previne afecțiunile sistemului cardio-vascular și apariția diabetului, cancerului, dacă este consumată în mod regulat.
 5. Scorțișoara scade nivelul zahărului și al colesterolului din sânge, îmbunătățește sistemul vascular al creierului și al organelor interne.
 6. Scorțișoara accelerează metabolismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus. Este suficient să consumați dimineața pe stomacul gol un pahar cu apă caldă și un vârf de cuțit de scorțișoară și toate procesele în organismul dvs se vor accelera sub acțiunea acestui stimulator natural!
 7. Vă recomandăm tuturor o gustare excelentă ce conține felii de măr, nuci mărunțite și scorțișoară pulbere. Dacă veți înlocui tartinele cu o astfel de gustare sănătoasă, veți face o favoare enormă organismului dvs.

  De asemenea, este foarte folositor să consumați ceai cu lapte și scorțișoară sau lapte cald cu scorțișoară și miere. Aceste băuturi normalizează starea generală a organismului, ridică imunitatea și relaxează sistemul nervos!

  “Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

   

  Autor text: Perfect-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...