Daca nu ar fi existat Ceausescu rusii ar fi ras poporul roman de pe fata pamantului intre 68-71, nu se mai vorbea astazi de vreun popor roman la ce planuri existau DOVADA aici

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca am fi avut un presedinte ca Iohannis care ar fugi in Germania la primul shopping, sau ca regele Mihai, care s-a facut nevazut la cea mai mica amenintare lasandu-i pe romani balta…..iata ce s-ar fi intamplat

 

 

Acum dupa ce am citit relatarile jurnalistului Watts, care a spus ca la revolutie erau pusi sa minta, iar apoi simtindu-se vinovat ca nu a relatat adevarul despre Ceausescu atunci, a scris o carte Reabilitarea lui Ceausescu, scriind exact ceea ce ar fi trebuit sa relateze la revolutie, imi dau seama ca dupa Ceausescu a scos Romania din epoca de piatra ne-a mai ferit si sa ne faca rusii si nemtii tara bucati, bucatele, asa cum au procedat cu Iugoslavia….si voi tot mai aveti ura pe el, ca platea datoriile si nu va burduseati burtile cu carne?….In timp ce el tinea piept marilor imperii sa nu ne faca tara si poporul praf?


Watts a considerat intotdeauna ca nu a vrut sa il reabiliteze pe Ceausescu prin cartile lui, ci doar sa expuna adevarul istoric si importanta pe care acesta a avut-o in afacerile externe. Bineinteles ca nu era o figura demonica, asa cum au fost pusi ei ca jurnalisti sa relateze la revolutia din 1990. Jurnalistul si scriitorul Watts expune ca jurnalistii vorbitori de limba engleza din acea vreme au urmat propaganda ruseasca, de a denigra si de a denatura masiv adevarul, la comanda.

 

Watt´s arata ca Romania lui Ceausescu era o amenintare la adresa Rusiei, mai mare decat cea a lui Tito,comparabila cu ridicarea Ungariei 1956, decat Primavara Pragheza si miscarea solidara din Polonia.


Cartile lui Watts explica in 1944-46 istoria s-a repetat si suporterii si jandarmii dictatorului ungar Horthy, care s-a facut remarcat prin brutalitatile din Transilvania, s-au reinventat ca oficiali comunisti. Stalin i-a incurajat pe unguri, sa spere ca Transilvania va fi separata, sau ca va fi impartita intre Romania si Ungaria, exact cum facea si Hitler.

Engels ale carui lucrari aveau ca baza lucrarile Marxist-Leniniste, scria ca romanii erau oameni degenerati, oameni fara istorie. Revolutia spunea Engels, avea menirea sa rada pe romani de pe fata pamantului. Si acesta ar fi fost pentru el un pas inainte. De asemenea scria Engels in 1849 ca era furios pe romani, pentru ca luptau impotriva fortelor progresive ale nationalistului Kossuth. De la comunism la fascism a fost doar un pas. Insa comunismul lui Ceausescu a fost ca o barca de salvare a poporului, redand neamului roman demnitatea, puterea, respectul, bogatia si valoarea pe care o pierdusera de la Decebal incoace….

1965 Romania a fost eliminata de la pactul de la Warsovia si astfel de la operatiunile militare. Romania a devenit atunci aliat cu China, pozitie favorabila si Americii deoarece media relatiile dintre China si SUA. Spre exemplu Romania a ajutat Hanoi sa negocieze cu Washingtonul. In 1967 Romania a refuzat sa rupa relatiile cu Israel, urmand razboiul de 6 zile alaturi de De Gaulle, aliniati la pozitia sovietica. Romania a actionat ca un broker onest intre Israel si statele arabe si isi poate asuma creditul de la intelegerea de la Camp David din anul 1978, care a dus la pacea dintre Israel si Egipt. Larry Watts Scriitor si Jurnalist american- din cartea Reabilitarea lui Ceausescu.

Watts ne-a spus de mai multe ori ca intre 1968 si 1971, Rusia planuia sa invadeze Romania si lui Honecker i s-a spus in 1973 ca Brejnev aprobase invazia si ca spera astfel sa ajunga pana in Iugoslavia. In 1968 Romania chiar se astepta la o invazie din partea Rusiei si Ceausescu hotarase ferm cu partidul sau, sa lupte impotriva, desi stia destul de bine ca ar fi fost slabe sanse sa castige. Serviciile secrete germane, socoteau Romania ca un dusman la aceasta vreme. America nu prea era dispusa sa se bage in acest conflict. Astfel ca Tito avea toate motivele sa se teama ca dupa Romania va urma Iugoslavia. In 1968 Tito s-a adresat Marii Britanii pentru ajutor, serviciile secrete englezesti fiind foarte bine informate despre acest aspect. S-a discutat sa fie trimise trupe de lupte exact ca in al doilea razboi mondial. Insa speech-ul istoric al lui Ceausescu, din balconul Comitetului Central a schimbat toate planurile in acea clipa. In data de 23 august 1968, Ceausescu si-a castigat simpatia atat a poporului, cat si a statelor vecine. De ce nu au atacat rusii si aliatii lor pana la urma? Simplu, pentru ca in Romania situatia nu era la fel ca in Ungaria si Cehoslovacia, rusii nu mai aveau suficienta inteligenta de spionaj , ca sa stie care va fi rezultatul, din cauza ca Ceausescu era singurul dispus sa lupte impotriva, ceea ce Cehoslovacia nu ar fi facut, dar ar fi raspuns Marea Britanie si apoi mai mult ca sigur China, tara cu care Rusia nu dorea sa intre sub nicio forma in conflict.

P.V.E. Wood: Larry Watts and rehabilitating Ceausescu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
HEXI PHARMA ARE BIROURILE ÎN BLOCUL SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAȚII! SRI: ”DA, NOI L-AM FINALIZAT, DAR PARTERUL ȘI ETAJUL 1 AU RĂMAS ALE PRIMĂRIEI”

UPDATE: Întrebați de Hotnews de ce la numele lui Dan Condrea nu apărea și firma Hexi Farma cei de la...

O mamă milionară dezvăluie cum și-a educat copiii: Nu sunteți bancomate pentru copiii voștri!

Pe lângă faptul că este autoare de cărți despre îmbogățire, Dani Johnson este și mama a cinci copii. A trecut printr-o...

Poliomielita – o boală provocată de pesticide și insecticide, care n-a fost eradicată de către vaccinuri

Ni s-a spus că poliomielita a fost „învinsă” în majoritatea țărilor cu ajutorul unui vaccin, când, de fapt, ceea ce...

NOUA ORDINE MONDIALA NU SE MAI SFIESTE SA SE ASCUNDA! CLADIREA PARLAMENTULUI UE ESTE IDENTICA CU TURNUL BABEL! VEZI SEMNIFICATIILE OCULTE ALE CATEDRALEI LUI NIMROD!

Noua Ordine Mondiala chiar nu se sfieste sa se ascunda cu nimic, asta daca luam in calcul cladirea Parlamentului Uniunii...

Închide