DACA NU L-AR FI SALUTAT IN ACEA DIMINEATA PE COLEGUL EI, ACEASTA FEMEIE AR FI MURIT INGHETATA IN DECURS DE CATEVA ORE! O POVESTE ULUITOARE!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Este vorba de povestea unei femei care lucra intr-o fabrica de procesare a carnii. Intr-o zi, dupa ce si-a incheiat tura, femeia a intrat in camera frigorifica ca sa verifice starea unor alimente, moment in care usa metalica s-a inchis, iar femeia a ramas prinsa inauntru.
Tipetele sale de ajutor au fost in zadar, deoarece toti colegii femeii plecasera deja acasa.

In plus, izolatia camerei ar fi estompat oricum strigatele femeii, chiar daca s-ar fi aflat cineva prin preajma. Dupa cateva ore petrecute la temperaturile extreme dinauntru, femeia nu mai avea mult de trait. Cand, deodata, paznicul fabricii a deschis usa camerei frigorifice si a scos-o pe femeie din capcana, salvandu-i astfel viata.
Dupa ce si-a revenit, supravietuitoarea l-a intrebat uimita pe salvator cum s-a intamplat sa-i sara in ajutor cand nu se astepta sa mai fie prin preajma, raspunsul barbatului a fost:
„Lucrez aici de aproape 35 de ani. Zilnic trec pe langa mine zeci de angajati, dar tu esti una dintre putinele fete cunoscute care se opresc sa ma salute de fiecare data, atat la venire cat si la plecare.
Dupa ce-am iesit din tura, mi-am dat seama ca m-ai salutat azi-dimineata si ca nu te-am vazut si plecand, asa ca am banuit ca ti s-a intamplat ceva si m-am intors sa te caut.”
Cu totii avem de invatat de pe urma acestei povesti uluitoare. Iata cum, uneori, respectul iti poate salva viata, la propriu! Femeile de serviciu si paznicii sunt oameni ca si tine, si nicio meserie de pe pamant nu este mai prejos decat alta.
Acorda respect celor din jur, iata pe unde te poate purta viata!
Despre autor:
Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Sursa: healthtipssource. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!
http://www.secretele.com/2016/06/daca-nu-l-ar-fi-salutat-in-acea.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...