Dan Puric: ,,În România, mult mai periculos decât virusul, e clasa politică! Ăștia au distrus Institutul Catacuzino”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dan Puric a fost invitat, duminică seară, la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, acesta a vorbit despre pandemia de coronavirus, despre vaccinuri și greutățile prin care au trecut românii.

 

,,S-a dat ordin să se stingă (pandemia), la cei care ascultă de ordine, pe unitate. Știți cu ce seamănă obligativitatea vaccinării, care, mă rog, nu este încă legalizată, dar va fi și asta nu o spun, Doamne ferește, pentru oamenii care s-au vaccinat, din varii motive. Eu vorbesc de clasa politică, de demersul politic.”, a spus maestrul la Antena 3.


,,Nenorociții ăștia au distrus Institutul Catacuzino. Duceți-vă să faceți mâine un reportaj în Institutul Cantacuzino să vedeți ce s-a întâmplat. Acolo era un câmp de cercetare.

 

Credeți că ne făceam noi probleme de vaccin când eram mici? Este o necunoscută (n.r. – vaccinul anti-COVID-19). Și în fața unei necunoscute tu nu vii cu termeni siguri.”


„Nu te joci la nivel științific cu sănătatea omului. Acești oameni iresponsabili ne invită la ruletă rusească. Când va da bunul Dumnezeu să ieșim din imitismul ăsta: dacă face americanul, facem și noi? Dar poate americanul greșește.”, a mai spus Dan Puric în acea emisiune.

Dan Puric: ,,În România, mult mai periculos decât virusul, e clasa politică! Ăștia au distrus Institutul Catacuzino”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...