David Rockefeller a creat și patentat Virusul Zika cu scopul de a ucide milioane de oameni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Potrivit unui comunicat al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii  „virusul Zika se extinde exploziv”. Virusul este deja prezent în 23 de țări din America Latină, semnalându-se câteva cazuri şi în Europa la oameni care au revenit din zonele cu risc de infectare, informează site-ul Conspiracy Club.


Îngrijorarea experţilor medicali este aceea că virusul Zika se transmite foarte rapid şi pe distanţe mari, consecinţele fiind devastatoare.

Sunt semnalate cazuri şi în Europa. În oraşul Valladolid, Spania, a fost diagnosticat cel de-al treilea caz de infecţie cu virusul Zika din această ţară la un bărbat care a revenit din Columbia, o zonă cu risc de infectare.


O informaţie interesantă este aceea conform căreia Fundaţia Rockefeller ar fi descoperit virusul Zika încă din anul 1947, în sângele unei maimuţe din Uganda, Africa (foto)

nn

Virusul Zika – o minciună propagandistă prin care să se stimuleze vaccinarea!


Conform site-ului dzr.org.ro Francis A. Boyle, profesor de drept internaţional, care a studiat armele biologice, a afirmat că virusul Zika este o armă biologică creată de SUA. Boyle vorbeşte despre un bio-război cu scopul de a reduce populaţia Planetei.

David Rockefeller a afirmat pe 23 septembrie 1994, în timpul unui dineu al ambasadorilor ONU, că populaţia lumii trebuie redusă, precizează sursa citată. În 2010, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a susţinut cu tărie nevoia de reducere a populaţiei planetei prin vaccinuri. Bill Gates, prin fundaţia care îi poartă numele, sprijină financiar mari campanii de vaccinare în diverse zone ale lumii, cum ar fi, de exemplu, Africa.

Dacă virusul Zika este real, atunci acesta reprezintă o problemă, fiind lansat cu scopul de a reduce populaţia planetei, iar „vaccinurile salvatoare” vor contribui şi mai mult la acest proces sau dacă este o minciuna speculativă, modul prin care globaliştii stârnesc frica îi va determina pe oameni să accepte „vaccinurile salvatoare”.

Potrivit publicaţiei Your News Wire, jurnalistul Jon Rappoport a afirmat că asa-zisul virus Zika nu este decât o înşelătorie cu scopul bine determinat de a genera panica, iar de frică oamenii acceptă orice, globaliştii ştiind asta.
ssa

Virusul Zika despre care se spune că este vinovat de naşterea copiilor cu microcefalie există din anii ’40, continuând cu anii ’50, fiind considerat un virus care nu afectează omul. Jurnalistul afirmă că majoritatea femeilor care dau naştere copiilor cu microcefalie prezinta rezultat negativ atunci când li se face testul pentru a indica prezenta virusului Zika în corp.

Citeste mai multe pe dzr.org.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Masonul Tudose, alta sluga masonica pro-vaccin, in loc sa se ocupe de problemele reale ale tarii, spitale mizerabile care omoara pacientii cu virusi, depopulare, salarii mici, invatamant, agricultura, emigrare!!

O echipă de suedezi a făcut o descoperire uimitoare într-o mină de AUR. Sunt vietăţi antice din Infern

Un adevar care desi ne facem ca ploua DOARE: AGRICULTURA a involuat dupa REVOLUTIE

Fabrica de ceasuri din ARAD: cea mai importanta fabrica de CEASURI din Balcani| De ce s-a inchis?

Dr. Edith Kadar – DE CE NE IMBOLNAVIM? Te-ai intrebat vreodata de ce tu si celalalt nu?

Închide