De cate ori mancati carne, amintiti-va ca este modificata genetic si ca ati putea manca carne de om, in realitate. De ce? Pentru ca in intreaga lume se fac experimente genetice si modificari genetice intre animal si om pentru crearea unor hibrizi – monstri genetici

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Scriu acest articol, deoarece am observat ca si in urma ultimului postat, despre pericolul din carne si gasirea inexplicabila de tesuturi umane ( ce au omis televiziunile sa va spuna cand afirmau despre cea de cal), in carnea din comert, lumea inca nu a priceput cu exactitate ce se intampla, iata articolul de atunci:  

Hibrizi jumate om, jumate animal sunt creati de oamenii de stiinta de pe intreaga planeta

Oamenii de stiinta de pe tot globul se joaca mai nou de-a D-zeu, („Playing God”), cu blocuri  genetice foarte constitutive ale vietii. Astăzi, datorită progreselor extraordinare în domeniul modificării genetice, oamenii de stiinta sunt capabili să facă lucruri care au fost candva de neconceput. Parti umane / parti hibride de animale, sunt create de oameni de știință din întreaga lume și totul este perfect legal. Oamenii de stiinta justifica amestecarea ADN-ul de oameni și animale, susținând că acesta va ajuta la „vindecarea bolilor” și „va hrăni lumea” , dar realitatea este că toate aceste modificari genetice sunt o amenințare imensă pentru rasa umană. Este doar o chestiune de timp înainte ca oamenii să înceapă  ei înșiși să fie modificati genetic, în scopul de a „lupta cu boala” sau a-si „îmbunătăți” capacitățile lor. Tentația de a introduce gene de animale sau plante în persoane, în scopul de a crea „super-soldați” sau o „rasa superioara”, se va dovedi cu siguranță a fi mult prea tentanta. Dacă nu se face ceva să rețină toate aceste lucruri, se pare aproape sigur că iadul genetic va fi dezlănțuită asupra rasei umane. Odată ce oamenii modificati genetic incep sa se inmulteasca cu oameni normali nu se va mai putea face nimic. În cele din urmă, am putea ajunge la punctul în care există foarte puține „100% oameni curati genetic.
Majoritatea americanilor au auzit despre modificarea genetica, dar cei mai multi dintre ei nu știu prea mult despre ea.
Astăzi, marea majoritate a porumbului și marea majoritate a productiei de soia pe care o mananci au fost modificate genetic.
De fapt, există mii și mii de produse alimentare de pe rafturile magazinelor de astăzi, care conțin materiale modificate genetic.
Dar  modificarea plantelor este un lucru ( si nu e buna nici ea). Ceea ce este și mai înfricoșător este ca atunci când oamenii de știință folosesc modificarea genetică pentru a amesteca oameni cu animalele.
Recent, un articol din ziarul Daily Mail a discutat despre un nou raport în Marea Britanie, care a remarcat că peste 150 de „embrioni hibrizi om-animal” au fost creati în laboratoarele britanice. Ceea ce urmează este un scurt fragment din acest articol ….
 
Oamenii de stiinta au creat mai mult de 150 de embrioni hibrizi om-animal în laboratoarele britanice.
 
Hibrizii au fost elaborati în secret în ultimii trei ani de către cercetătorii care caută cure posibile pentru o gama larga de boli.
Apocalipsa vine la doar o zi după ce un comitet de oameni de stiinta a avertizat despre coșmarul „Planet of the Apes”- Planeta maimutelor, scenariu în care activitatea pe creații om-animal merge prea departe.
Deci, cine le va spune oamenilor de știință, atunci când au mers prea departe?
Cele mai multe țări din întreaga lume permit oamenilor de stiinta sa faca destul de mult, ceea ce doresc atunci când vine vorba de modificarea genetică.
Amestecul  de oameni și animale este si  chiar se  întâmplă acum in  Statele Unite.
Următorul  extras este dintr-un articol postat pe MSNBC in urmă cu câțiva ani, intitulat „Oamenii de stiinta au creat  animale cu parti umane” ….
„La o fermă de aproximativ șase mile în afara acestui oras cu jocuri de noroc, Jason Chamberlain se uită peste o turmă de aproximativ 50 de oi mirositoare, multe dintre ele posedă ficat parțial uman, inima, creier și alte organe.”
Ce credeti ca ar spune  majoritatea americanilor dacă le-ai spune ca, creaturi care sunt parte umane / parte oaie sunt cultivate in Statele Unite?
Crezi că te-ar crede?
Ei bine, se pare ca oamenii nostri de stiinta se ocupa cu  crearea de tot felul de monstri care au parti umane. Iata ce spune acelasi articol mai departe, despre ce se intampla in prezent:
„În ultimii doi ani, oamenii de stiinta au creat porci cu sange uman, ouă de iepure fuzionate cu ADN-ul uman și celule stem umane injectate pentru a face soareci paralizati sa mearga din nou.”
Deci nu ar trebui sa se alarmeze lumea despre aceste lucruri?
Dar mass-media abia menționează despre aceste bizarerii care se intampla , care sunt create în toate tarile și așa majoritatea populatiei, nu-și dau seama chiar că se întâmplă.
Ce se intampla mai grav va expun in continuare:
Știați că, în multe domenii, este perfect legala crearea clonelor umane în scopuri de cercetare științifică?
E adevărat.
De exemplu, LifeNews.com a raportat recent că, în statul Minnesota este acum perfect legal „de a utiliza banii contribuabililor pentru a crea embrioni umani clonați”.
Oamenii de știință susțin că acest lucru este perfect acceptabil, deoarece acestea permit clonelor  să trăiască soar pentru câteva zile.
Nu ești deranjat încă?
Dacă nu, ar trebui să fii.
Există unele lucruri foarte răsucite care se întâmplă în comunitatea științifică.
Oamenii de stiinta  au  venit cu niste metode „unice” pentru a extinde aprovizionarea  industriei alimentare.
De fapt, multi dintre noi ar putea oricand mananca „gelatină umana”.
Potrivit unui articol din Science Daily, oamenii de stiinta sunt incantati de potentialul de a pune ” derivate umane de gelatină” în bezele,jeleuri, bomboane și alte deserturi ….
Oamenii de stiinta raporteaza dezvoltarea unei noi abordari pentru producerea unor cantități mari de derivate  umane de gelatină, care ar putea deveni un substitut pentru o parte din cele 300.000 de tone de gelatina pe bază de animale produse anual pentru deserturi gelatina-tip, bezele, jeleuri, bomboane și alte produse nenumărate.
Nu e asa că sună atât de delicios?
Deci, cum s-ar produce cu exactitate aceasta  „gelatină umana” ?
Iata cum descrie același articol din Daily Science procesul de ….
 „A obține aceasta, oamenii de stiinta au dezvoltat și au demonstrat o metodă în care genele de gelatină umana sunt introduse într-o tulpina de drojdie, care poate produce gelatina cu caracteristici controlabile.”
Yuck.
Destul de repede putem toți să fi mancat de fapt aceste lucruri.
Dacă nu știti prea multe despre modificarea, genetică aveți cu adevărat nevoie sa va documentati , pentru că acestea  sunt cu adevarat unele dintre cele mai mari amenințări, cu care planeta noastră se confruntă chiar astăzi.
Cititi articole despre  „Modificarea genetica: 10 semne că lumea noastră ar putea fi destinata să semene cu un foarte rău film science-fiction”.
Următoarele sunt câteva exemple de modificare genetică care implică ADN uman, notate în acest articol ….
* În China, oamenii de stiinta au introdus gene umane în ADN-ul de embrioni de vaci de lapte. In acest moment, aproximativ 200 de vaci hibride au fost produse cu succes. Aceste vaci pot produce lapte, care este practic identic cu laptele matern. Oamenii de stiinta spera sa aiba turme imense din aceasta categorie de vaci, care produc o alternativă la laptele matern in curând, și ei speră să aibă acest „lapte”, vândut în supermarket-uri la nivel mondial în termen de 3 ani.
 
* Oamenii de stiinta de la Universitatea Rockefeller au injectat gene umane in soareci. Acesti „soareci umanizati” sunt folositi pentru a studia răspândirea virusului hepatitei C.
 
* În Missouri,   vietatile  cu parti de porc și parte umană sunt cultivati cu scopul de a oferi organe pentru transplanturi umane.
 
Țări din întreaga lume fac acest tip de cercetare.
Atata timp cat oamenilor nu le pasa despre aceaste „cercetari” se vor răspândi și se vor menține.
Știința se joacă cu blocuri foarte constitutive ale vietii. Dacă nu suntem foarte atenți, copiii și nepoții noștri vor trăi într-o lume în care „viață de om” și „monștri hibrid om / animal” vor fi în jurul nostru, peste tot.
Uneori este dificil sa transmitem adevărata amenințare reprezentată de modificarea genetică, in doar cateva cuvinte. Vă rugăm să va luați câteva momente pentru a viziona clipul video postat de mai jos. Acesta este pus de către Infowars.com și este intitulat „Armaghedonul genetic: Cea mai mare amenințare a umanității” ….
hg hybridanimalhuman creature

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...