De ce este Mugur Isarescu, varul regelui Mihai, demolatorul numarul 1 al Romaniei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In stilul minciunii capitaliste, Isarescu apreciaza un deficit bugetar de 3% al Romaniei, pe un fond economic devastator, spunind ca Romania se afla la un nivel al cresterii economice fulminant.

Inutilitatea lui Isarescu apare din ce in ce mai evidenta in peisajul financiar al Romaniei. El, practic nu a fost niciodata util ba chiar detrimental economiei, insa romanii si mai ales clasa intelectuala nu au inteles ca un sistem financiar functional are rolul de a duce la o reala crestere economica, la o relansare a sectorului productiv si legarea lui in mod favorabil si in interes national.


Pe de alta parte, ne intrebam in mod normal, ce rol poate avea o banca nationala capitalista, intr-o economie care se doreste a fi dominata de piata libera si de mecanismul fundamental de cerere si oferta care furnizeaza fluctuatiile reale ale monedei nationale. Atita timp cit piata libera nu exista si ea este ordonata de la Washington, Basel, Bruxelles si sub comanda speculantilor de la cazinourile de la Frankfurt si Wall Street, este evident ca betivul Isarescu are un rol primordial in distrugerea economiei nationale.

Pe de alta parte, nu exista nici un mecanism real al cererii si ofertei, pentru ca si cele doua elemente sint “ajustate” de la Londra si New York, fie prin cresteri artificiale ale valorii monedei sau deprecierea ei si folosirea pirghiei dobinzilor variabile sau masuri fiscale impuse in vederea platii datoriilor. Deci Isarescu devine regele neincoronat al economiei Romaniei si la picioarele Trilateralei, care il mentine in acest post inutil si distructiv de zeci de ani. In realitate, el fiind cioclu cel mai cinic al distrugerii economiei romanesti.


El spunea cu citeva zile in urma ca este fericit cu un deficit bugetar de 3% si pentru asta aplauda. Pe de alta parte, Isarescu anunta ca sintem intr-o situatie favorabila datorita faptului ca datoria publica raportata la PIB este de 40%, insa nu discuta de valori numerice reale.

Ca sa devina sarcastic si sa isi bata joc de poporul roman si economia tarii intr-un mod ordinar, Isarescu spune ca odata cu aceasta crestere economica fulminanta pe care o inregistreaza Romania, tara noastra ar trebui sa aiba un deficit bugetar de sub 3%.

Dar care sint factorii cheie care influenteaza deficitul bugetar si cine ii controleaza sau cine are ablilitatea sa ii ajusteze?

Asta a uitat sa spuna maestrul Isarescu, pentru a face pe orice roman, indiferent de pregatirea lui, sa inteleaga. El foloseste de cele mai multe ori un limbaj tehnic, pentru ca cei ce asculta sa priveasca numai cuvintele: ”mai bine”, “mai mic”, “mai mare”, “crestere”, “apreciere” si asa mai departe.

Dar sa vedem factorii cheie ai deficitului bugetar si modul cum pot fluctua ei in cadrul economiei si interdependentele care trebuiau avute in vedere de acest bufon caruia ii place sa braveze in doctorul economie Romaniei:

http://www.alternativaromaniei.com/index.php/stiriactualitati/2453-isarescufiscalitatepoliticamonetaradeficitbugetarminciunicapitalismfrauda

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...