De ce se lanseaza zvonuri cu privire la „ortodoxia” printului Charles | totul face parte dintr-un plan de P.R. bine gandit de biroul de presa al Casei Regale

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai nou presa si biserica ecumenica vrea sa il scoata pe printisorul Charles ortodox, dupa cum veti citi si dvs. in articolul de mai jos, chiar si Formula As scria acum cativa ani ca Charles fiind din bunici ortodox, vizita Muntele Athos des si mergea la inmormantarile marilor calugari. Este normal ca Charles sa isi faca lobby mai intai de toate ca ortodox si sa lanseze zvonuri ca ar fi trecut la aceasta religie pentru ca anticristul va face parte din toate religiile, va fi un ecumenist desavarsit. La fel cum  se aud zvonuri ca ii place ortodoxia, printul este adulat si promovat de musulmani, el sustinand religia islamica de foarte multi ani. Drept dovada este afirmatia lor ca se trag din linia de sange a profetului Mahomed, dezvaluita de Burke´s Peerage, pe langa faptul ca Anglia in ultimele decenii a fost impanzita de moschei si de primari musulmani in zeci de orase ale regatului. Amintim cu ocazia asta si „prieteniile” cu printii arabi si declaratiile prietenoase la adresa religiei islamice.

Campania de sensibilizare ca printul Charles s-a dus dupa moartea printesei Diana bulversat si suferind la Athos, sa se spovedeasca si sa o planga acolo, cade din start din cauza divortului, a  amantei Camilla si din cauza dezvaluirilor ulterioare despre lipsa de suflet a acestei „reptile” si nu in ultimul rand datorita faptelor sale, sau mai bine spus lipsa faptelor bune. Nu mai mentionam aici dezvaluirile de pedofilie si rapiri de copii ale intregii familii si de ritualurile masonice pe care ei le practica regulat.


Ortodoxia printului Charles e convenabila chiar si in plan politic, in cazul unei monarhizari regionalizate ale Transilvaniei, care se potriveste perfect cu declaratia printului de Wales ca el se trage din Vlad Tepes zis si Dracula. Sunt nenumarate zvonuri ca printul nu ar mai pupa tronul in Anglia din cauza fiului William si vizitele dese in Romania, precum si proprietatile numeroase prin diverse fundatii, nu sunt deloc intamplatoare. Nu vi se par dubioase concediile dese ale lui Charlie in Romania, in timp ce politicienii romani, inclusiv presedintele Iohannis, isi fac concediile tot timpul in afara tarii, in limitele posibile, caci daca ar fi dupa ei ar fugi mai des, daca ar putea. Un fel de tablou grotesc in care Charle vine mai tot timpul in Romania si un Iohannis  care nu stie cum sa dispara din tara.

Chiar daca printul Charles ar putea sa treaca la ortodoxie, desi s-ar converti mai degraba la islamism, sa nu uitam ca si regele Mihai facea pe ortodoxul, rol care i-a iesit al naibii de bine, chiar si cu maicutele ortodoxe care l-au ingrijit pe patul de moarte timp de cativa ani, desi zvonurile erau ca regele Mihai ar fi fost mort de mult. La cat de oculte si intunecate sunt practicile Caselor Regale si la cate sosii avea regele Mihai, chiar de varsta lui, ar fi fost de-a dreptul  hilar ca maicutele sa nu fie implicate in schema asta, pentru ca dau credibilitate maxima, desi e foarte dubioasa asocierea unor membri ai manastirilor ortodoxe cu casele regale, linii din care Biblia ne spune clar ca se va ridica anticristul, care va uni toate religiile inclusiv islamismul si budismul in asa numitul New Age. Sa nu uitam ca mari calugari au condamnat casele regale demascandu-le in mod repetat. De aceea mare atentie, pentru ca diavolul se imbraca in haine de oaie, se face chiar inger de lumina, iar crestinii sa ii deosebeasca prin faptele lor si sa isi aminteasca impotriva cui trebuie sa lupte ( Efeseni 6:12) si avertismentele bibice impotriva dragonului rosu, balaurul cel mare, adica casele regale ale lumii, simbolul lor fiind acest dragon, balaur, reptila.


 

Mai multe surse, destul de credibilă afirmă că prințul Charles s-ar fi convertit la ortodoxie.. Dar, totul s-a petrecut în secret.

Informațiile au fost vehiculate și de presa britanică care a făcut această dezvăluire explozivă cu câțiva ani în urmă.

Pe scurt, se afirma că Prinţul Charles, moştenitorul coroanei monarhiei britanice, ar fi trecut la ortodoxie, în urma prieteniei cu un călugăr român de pe Muntele Athos. Un gest nu tocmai surprinzător, având în vedere că o parte din Casa Regală a Angliei e legată de ortodoxie prin fire trainice – Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta şi tatăl lui Charles, este grec de religie ortodoxă, iar mama lui, prinţesa Alice, bunica lui Charles, a fost călugăriţă ortodoxă. Argumente confirmate şi de desele vizite ale prinţului pe „muntele sfânt”, în căutarea rădăcinilor sale spirituale. Ceea ce este sigur este că prințul Charles petrece mult timp la Athos, asistând fervent și constant la slujbele de acolo și purtând înfdelungi discuții spirituale cu duhovnicii athoniți. Mai multe detalii despre aceste aspecte destul de controversate, putem citi într-un articol din Formula As.

Se pare că de curând, la înmormântarea regelui Mihai, anumite gesturi ale prințului Charles ar putea trimite către o apartenență secretă a sa la Ortodoxie.

„La funeraliile regelui Mihai, printul Charles, daca va amintiți, stătea cu ochii in jos, de fapt urmarea slujba ortodoxa de pe textul in engleza primit la Catedrala Patriarhală. M-am gândit ca e un omagiu, un ultim omagiu adus rudei sale, Regele Mihai. De fapt, era ceva mai mult de atât” scrie Daniela Lungu pe Facebook, citându-l pe Claudiu Târziu.

Cu toate acestea, până nu vom avea o confirmare oficială, afirmația de mai sus rămâne o simplă ipoteză. Nădăjduim că prințul Charles nu va fi prea dezamăgit de scandalurile care au zguduit din temelii Biserica Ortodoxă Română.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
NU VA GANDITI LA VIATA VOASTRA, CI VA JERTFITI PENTRU CELALALT!

Noi trebuie să ne ocrotim unul pe celălalt, pentru că suntem fraţi, mai cu seamă  acei care sunt de aceeaşi...

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Eu nu cred în Iisus doar pentru că aşa am fost educat de părinţi. Sunt un intelectual trecut prin şcoli, care a căutat să-şi explice lumea. Dar dintre toate ma­rile spirite care au trăit pe Terra (Buda, Confucius, Pi­ta­gora etc) Iisus are cea mai perfectă acoperire ştiinţi­fică.

”În spatele tuturor lucrurilor se află Dumnezeu!” ”Nu conştiinţa e produsul cre­ierului, ci cre­ie­rul este produsul con­şti­inţei.” Dumitru Constantin Dulcan este...

Fotografie uimitoare a unui nenăscut la 18 săptămâni este desemnată fotografia secolului

  O fotografie din 1965 care a aparut in revista LIFE cu un nenascut de 18 luni in burta mamei...

Atentatele de la Bruxelles – o operațiune Steag Fals orchestrată de către serviciile secrete pentru a lua libertățile cetățenilor

Liderii lumii au spus ca „lupta impotriva terorismului (dusmanul invizibil) poate dura pana la 100 de ani”, timp in care,...

Închide