De ce sunt multinaționalele interesate de acțiuni contra guvernului României? Ca nu au chef sa plateasca taxe in Romania si sa dea salarii mari ca dincolo!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Apar tot mai multe date legate de organizarea protestelor din Piața Victoriei. Dacă inițial se poate vorbi de o adunare spontană, treptat, manifestațiile au fost deturnate, iar cei care au făcut acest lucru au diverse legături cu multinaționalele din România.

Cei mai mulți protestatari din Piața Victoriei sunt angajați ai multinaționalelor. Prezența în număr ridicat a acestor angajați la proteste a fost remarcată chiar și de șeful Comisiei de Control a SRI, deputatul Adrian Țuțuianu. Acesta a anunțat că va cere “lămuriri SRI” cu privire la cele semnalate de presă, mai precis interesele unor multinaționale ca manifestația antiguvernamentală să nu se limiteze la deja abrogata Ordonanță de Urgență de modificare a Codului Penal.


Cum s-a ajuns aici

Încă din campania electorală, PSD a promis că va lua unele măsuri de creștere a veniturilor unor categorii de oameni. Pe lângă pensionari, au fost vizați și angajații cu salariul minim. Ajunși la guvernare, cei din coaliția PSD-ALDE au modificat imediat Codul Fiscal și au mărit salariul minim la 1450 lei. Peste 1,2 milioane de salariați au beneficiat de această măsură, mulți dintre ei angajați la mari firme venite în România tocmai pentru că mâna de lucru este extrem de ieftină.


A urmat o măsură neanunțată în programul de guvernare: obligația de a plăti CAS și CASS pentru tot venitul, fiind eliminat plafonul de 5 salarii minime pe economie. Au fost loviți direct managerii acestor corporații, care au salarii foarte mari dar nu plăteau impozit decât pe o parte a venitului. Totodată, pe lista celor care trebuie să plătească impozitele complete pentru venitul realizat se află o mare parte a magistraților, procurori și judecători, dar și lucrători din serviciile de informații.

Modificarea unor prevederi la PFA-uri, o modalitate folosită de unele corporații pentru a-și plăti angajații, nu putea pica bine. Au fost introduse unele limitări legate de clasele de activități dar și de numărul de angajați.

Și asta nu e totul. În luna aprilie se va dezbate legea privind redevențele. O preconizată creștere ar lovi puternic în profiturile uriașe pe care le fac companiile din domeniul petrolier, dar nu numai, în România.

http://www.activenews.ro/economie-finante-banci/De-ce-sunt-multinationalele-interesate-de-actiuni-contra-guvernului-Romaniei.-Masurile-luate-de-PSD-le-au-afectat-interesele-140867

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Nebunia lumii: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!

Homosexualii s-au certat in USR cu Nicusor Dan, motiv pentru care acesta vrea sa demisioneze!!!

Rascoala de la Bobalna sau cum asupreau casele regale reptiliene pe romani si pe unguri deopotriva!

Dupa esecul cu Guseth, SOROS nu se lasa. RALUCA PRUNĂ – FOST BURSIER SOROS SI ONG-IST DE-O VIATA IN ONG-urile finantate de Soros in zona Justitiei, ESTE noua propunere pentru Ministerul Justiţiei

A decedat Stan Lee, celebrul scriitor de benzi desenate, fondator Marvel şi unul dintre creatorii lui Spider-Man. Era fiul unor emigranţi evrei români

Închide