Despre exercițiul „democratic” al linșajului public- cum a dezinformat doctorul plătit de companiile de vaccinuri în direct la TV

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre exercițiul „democratic” al linșajului public

.


În emisiunea de la PRO tv pe tema VACCINURILOR, în care dr. Mihai Craiu a fost invitat împreună cu jurnalista Olivia Steer, cel dintâi a produs un imens FAKE NEWS, emițând următoarea panglicărie: „Cantitatea maximă admisă de aluminiu în toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil într-o ţară UE este de 4 micrograme, considerată totalinofensivă pentru organism.” În fapt, cantitatea totală de Al din vaccinuri este de 4 MILIGRAME, nu micrograme. Această socoteală falsă i-a permis medicului să spună că „în laptele matern este aluminiu de zece ori mai mult decât din vaccinuri”, ceea ce este o enormitate care nu a fost sancționată de nimeni, în tot cazul de niciun specialist. 
Nici Olivia nu a observat greșeala dr. Craiu, fiind absorbită de presiunea emisiunii. Cert este că Mihai Craiu a produs un FAKE NEWS pur, nu știm dacă voit sau din eroare. 

Un simplu exemplu: conform prospectului, vaccinul Euvax (vaccin făcut împotriva hepatitei B, care – ATENȚIE! – se transmite în urma unui contact sexual, ace de seringă folosite în comun de dependenții de droguri sau în urma unei transfuzii, deci nu e deloc limpede de ce este făcut unui nou născut) conține o cantitate enormă de aluminiu (sub formă de hidroxid de aluminiu hidratat), 0.5 miligrame (500 micrograme). Doza de Al maxim admisă este de 5 micrograme/ kg corp. Dacă un copil la naștere are în jur de 4 kg, doza de Al maxim admisă ar fi 20 micrograme. Pentru a putea primi 500 de micrograme, pacientul ar trebui să aibă o greutate de aprox. 100 kg! Ce facem cu diferența ENORMĂ de aluminiu injectată (nu ingerată) în corpul unui copil abia născut? 


Nu mi-a plăcut nici suficiența doctorului Craiu („eu nu am nevoie de cărți…”), prin care încerca să o bagatelizeze pe Olivia Steer, care cita dintr-o carte strict științifică – „Vaccinurile și autoimunitatea” – scoasă de un colectiv coordonat printre alții de unul dintre cei mai mari imunologi la această oră, profesorul israelian Yehuda Shonfeld. 
Ceva se poate scoate în evidență, faptul că în final medicul cu pricina a fost de acord cu principiul etic că niciun act medical nu poate fi supus obligativităţii, ceea ce este un lucru de minim bun simț și pe care sper să-l spună și atunci când USR-iștii (principalul partid subsumat proiectelor totalitare BigPharma din România), vor iniția din nou un proiect de lege al OBLIGATIVITĂȚIi VACCINĂRII. 

Toți cei care și-au bătut joc de femeia asta care are curaj să se opună unui sistem care calcă în picioare guverne și cumpără tot ce poate cumpăra, inclusiv conștiințe, le doresc – dacă au copii – să NU treacă prin nenorocirea acestei familii al cărei copil a fost nenorocit de un „simplu” vaccin împotriva hepatitei, în urma căruia a și murit,după o suferință care poate fi asimilată muceniciei. Nici dușmanilor mei nu le doresc asemenea „experiență” (vezi comentariu).

SURSA: https://www.facebook.com/iulian.capsali/photos/a.624040091016975/2196427070444928/?type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...