DESPRE OAMENII CARE UCID COPII

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Va recomand sa cititi Raportul Oficial al Corpului de Control al Primului Ministru al Romaniei in problema bebelusilor internati in Arges. Am pus un link la sfarsitul articolului.

Pe scurt, situatia sta cam asa:


Desi situatia era dramatica, desi au murit copii, autoritatile competente nu au fost in stare sa explice ce s-a intamplat. Adica autoritatile competente au fost imcompetente. Intai a fost apa imputita, apoi bananele cu pesticide, apoi branza stricata si la final, de vina erau parintii. Dar nu statul, pentru ca statul iubeste copiii. In astfel de cazuri, dupa un timp, se asterne uitarea.

Pana sa se astearna uitarea, Guvernul Romaniei a cerut Corpului de Control sa cerceteze problema. Acesta a cercetat si din Raportul final aflam detalii socante despre felul in care se pot ucide oameni, in acest caz bebelusi,  fara ca nimeni sa pateasca ceva.


Conform acestui Raport oficial al Guvernului Romaniei exista suspiciuni intemeiate cu privire la legatura dintre vaccinare si imbolnavirea bebelusilor.

S-au folosit doze de vaccin  neautorizate in Uniunea Europeana si pentru ca aceasta chestie sa nu fie de-a dreptul ilegala s-a recurs la o exceptie procedurala. Motivul pentru care s-a insistat pentru folosirea unor doze neautorizate nu a fost dorinta de a ucide copiii din Romania, ci banii. Acest vaccin era mai ieftin si noua ne place ieftin…

Evident, acesta nu e un motiv intemeiat. Nu cumperi ceva stricat, sau dubios, doar pentru ca e mai ieftin. Autoritatile, insa, au considerat ca sanatatea populatiei e mai putin importanta decat niste bani.

S-au constatat nereguli socante cu privire la depozitarea si administrarea vaccinurilor catre bebelusi. Spre exemplu: vaccinurile au fost ridicate de la sediul firmei de distributie, insa nu au fost duse direct in frigiderul cabinetului, intrucat cel responsabil cu transportul a preferat sa mearga acasa la gratar si bere si apoi la somn… A dus dozele la cabinet abia a doua zi… Acolo a constatat ca frigiderul fusese scos din priza si dozele din el erau alterate.

Unii medici au administrat vaccinul, desi nu ar fi trebuit, intrucat bebelusii prezentau simptome care contraindicau administrarea vaccinului.

E foarte probabil ca unele doze sa fi fost „stricate” atunci cand au fost administrate copiilor. Ca sa nu se vada, medicii au sters cu radiera in registrele cu vaccinuri.

S-a constatat ca lipsesc doze de vaccin din cabinete si nimeni nu stie unde sunt. Nu vorbim de niste bomboane de supt, ci de vaccinuri. Nimeni nu stie unde sunt!!!

Spitalul unde au fost dusii copiii era alimentat cu dezinfectanti de nimeni alta decat firma lui Condrea. Pretul platit de spital pentru dezinfectanti era mult mai mare decat ce au platit alte spitale. Pentru aceeasi apa chioara cu care se spala pe jos. Spitalul a prezentat, totusi un raport ca totul e curat luna si dezinfectat ca la carte. Raportul e fals.

Medicii sunt acuzati ca au plimbat copiii inutil intre unitati.

Si acestea sunt doar cateva din suprizele pe care vi le rezerva citirea raportului. Printre altele, veti afla ca suma de 16mii de euro e prea mare pentru a se face o analiza a dozelor de vaccin… Nu sunt bani.

Raportul Corpului de Control are vreo 30 de pagini si recomand citirea lui. E gratis. In plus, veti face cunostinta cu Diavolul. Care sta ascuns in detalii.

Una peste alta, nu parintii au omorat acei copii. Si nici Dumnezeu. Si nici deochiul sau vreo vraja. Acei copii au fost omorati de medici, de directori de spitale, de responsabili din diverse agentii si directii de sanatate. Au fost omorati de incompetenta, de indiferenta, de coruptie. Si astea nu sunt vorbe in vant, ci concluzii ale unui raport care are pe el sigla Guvernului Romaniei.

Din pacate, nu va plati nimeni pentru aceste crime.

Si nici noi nu vom iesi in strada pentru asta. La urma urmei, nu copilul meu a murit. Si nici al tau, nu-i asa?

De fapt, ne doare in cur.

Mars la meci!

.

.

.

(Raportul poate fi descarcat de aici)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...