Ponta spune pe sleau: iata care sunt intelegerile secrete, pe bani multi, pe care Liviu Dragnea le-a facut in Israel. Fostul premier ii da dreptate lui Iohannis

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Victor Ponta, fostul sef al lui Liviu Dragnea, dezvaluie intr-o postare pe Facebook care sunt intelegerile cu israelienii despre care a vorbit Klaus Iohannis in legatura cu vizita sefului PSD in Israel.

„Sa dau eu cateva exemple de intelegeri facute de Liviu Dragnea contra intereselor Romaniei ?


– a stabilit cu niste grupuri de interese din Israel (probabil si Rusia) sa faca Fondul Suveran al Romaniei si sa le vanda astfel direct si fara nicio procedura transparenta ( pe bani cat mai putini) ce mai detine Statul Roman in economie: Hidroelectrica , Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Transgaz, Romgaz, Transelectrica , Salrom etc

– a stabilit in secret ca din contractele de achizitii militare cu diverse companii din SUA o parte din bani sa mearga prin firme din Israel (de exemplu componente ale transportoarelor blindate cumparate de la General Dynamics America)


– a stabilit ca in schimbul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim (plus o consistenta suma de bani “negrii”) sa fie sprijinit prin firma de lobby a unui fost Ambasador al Israelului pentru o vizita la Washington

– a stabilit ca din aceste afaceri paguboase pentru Romania sa fie platiti consultantii politici israelieni care il asista in activitatea politica ca sa ascunda legatura directa intre el si acestia

Iar acum face o alta mare ticalosie: acuza pe toata lumea care ii demasca aceasta hotie ca fiind “antisemit”!!! O mare minciuna pentru ca de fapt toti suntem “anti – dragnisti” / el era in stare sa se vanda si la rusi si la eschimosi sau patagonezi – important este ca acesti cumparatori isi urmaresc ( legitim) propriul interes si se bucura ca au gasit sa cumpere lucruri atat de importante pe un pret atat de mic – faptul ca Dragnea le vinde interesele Romaniei este treaba noastra si a Statului Roman ( nu a celor care beneficieaza) !

Si ei l-am acuzat ( justificat) pe Basescu de multe lucruri – era o batalie politica interna pe care am dus-o insa cu arme care nu erau impotriva Romaniei! Sa spui public despre Presedintele tarii noastre ( indiferent cum il cheama) ca este “antisemit” este o declaratie atat de grava pe care Dragnea nu o intelege sau de care nu ii pasa”, a scris Ponta pe Facebook.

Presedintele Uohannis a fost primul care a acuzat intelegeri netransparente intre Dragnea si oficiali din Israel.

„Stiti, aceasta vizita pe care o face premierul, si se pare si presedintele camerei in Israel, are cateva ciudatenii, una din ele este ca nu au venit la discutii, nu au plecat cu un mandat, au vorbit strict pentru Guvern, si nu pentru Romania. M-a ingrijorat secretomania, nu am mai pomenit ca un premier sa plece si sa anunte seara tarziu ca pleaca. Mai mare secret a fost la Liviu Dragnea, s-a aflat ca pleaca acolo abia dupa ce a ajuns, cine stie ce intelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii acolo. Sper ca dupa ce se intoarce sa aiba bunul simt si sa spuna ce a facut acolo”, a spus presedintele la Bacau.

Ponta spune pe sleau: iata care sunt intelegerile secrete, pe bani multi, pe care Liviu Dragnea le-a facut in Israel. Fostul premier ii da dreptate lui Iohannis

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cinism, Ipocrizie şi Minciuna. Cioloș: “Nu îmi doresc ca pământul să fie vândut străinilor, doresc să fie utilizat de comunitățile locale” Păi dacă “nu-ți doreşti”, de ce nu faceți un REFERENDUM pentru modificarea Constituției? De ce mințiți oamenii?

De ce a fost inmormantat infamul mason Titulescu tocmai la BRASOV dupa revolutie cu ajutorul altor doi masoni Adrian Nastase si Corneliu Coposu?

Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis a executat. A dat drumul defrișărilor!

Românul numit de Donald Trump la conducerea unei instituții din SUA

Profit anual de 50.000 euro la hectar cu o tufă despre care nimeni nu ştie cât trăieşte

Închide