Dezvaluiri incredibile despre Printul Charles: isi cara wc-ul, patul si mai multe slugi dupa el….

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prinţul Charles vine des în România, unde are mai multe proprietăţi

Dezvăluiri incendiare! În cartea „Prinţul rebel: Charles”, jurnalistul de investigaţii Tom Bower scrie că moştenitorul tronului britanic are câteva obiceiuri foarte ciudate atunci când merge în vizite şi călătorii: îşi cară patul, WC-ul sau tablourile.

Îşi ia dormitorul cu el oriunde se duce! În noua carte se arată că prinţul Charles (69 de ani) şi soţia sa, Camilla (70 de ani) şi-au luat cu ei 124 de angajaţi când au mers în vizită în casa unui prieten. Moştenitorul tronului britanic îşi ia în călătorie întreg dormitorul, inclusiv patul său ortopedic, cearşafurile proprii, hârtia igienică de lux, tablourile de pe perete, chiar şi propriul scaun de toaletă. În timpul vizitei la prieten, au sosit şi provizii de alimente ecologice cu o zi înainte.


Cei peste o sută de angajaţi, între care şi patru valeţi,  cei mai mulţi plătiţi din taxele contribuabililor, îl ajută pe prinţul Charles să se schimbe de cinci ori pe zi. Când pleacă dintr-una din cele şase case ale sale, viitorul rege al Marii Britanii îşi ia întotdeauna cu el majordomul, bucătarul, secretarul personal, un dactilograf şi bodyguarzi. Poliţistul lui personal este de asemenea prezent între angajaţii permanenţi, purtând după el un termos cu un amestec de Martini pe care îl toarnă într-o sticlă specială. Prinţul mai are angajaţi patru grădinari pentru a smulge buruienile de pe proprietatea sa din Highgrove. Nu acceptă sub nici o formă folosirea pesticidelor. A angajat un pensionar indian care are sarcina să îndepărteze melcii de pe plante în timpul nopţii.

Una din casele prinţului este în Saschiz, jud. Mureş

 

Dragostea pentru natură a Prinţului Charles este de altfel şi unul dintre motivele pentru care vine atât de des în România. „În Transilvania este minunată această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător, care lipseşte în Marea Britanie», declara prinţul Charles, citat de presa engleză. Moştenitorul tronului britanic deţine în total opt proprietăţi în România, în judeţele Mureş, Braşov, Sibiu, Maramureş şi Covasna, fiind îndrăgostit de modul de viaţă transilvan.


https://www.click.ro/news/lume/printul-charles-isi-cara-patul-si-wc-ul-dupa-el

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...