DEZVALUIRI-SOC despre CRISTINA GUSETH: Am vazut-o in spirale MISA, alaturi de domnul Ciolos

Distribuie!by Gafele Cristinei Guseth la audierile pentru postul de ministru al Justitiei continua sa faca valva, desi avem deja ministru pentru portofoliul mentionat. Directoarea organizatiei nonguvernamentale Freedom House are un trecut destul de sumbru, sustine un politician. Senatorul PSD, Daniel Savu, sustine ca stie de ce a ajuns Dacian Ciolos […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gafele Cristinei Guseth la audierile pentru postul de ministru al Justitiei continua sa faca valva, desi avem deja ministru pentru portofoliul mentionat.


Directoarea organizatiei nonguvernamentale Freedom House are un trecut destul de sumbru, sustine un politician. Senatorul PSD, Daniel Savu, sustine ca stie de ce a ajuns Dacian Ciolos premier al Romaniei si mai ales cine si de ce a impus-o pe Cristina Guseth la justitie, in conditiile in care nu are cunostinte de Drept.

”Poate eu știu ce a făcut, dar nu vreau să spun. Din 1991 și până în 1997 a fost reprezentant pentru Fundația Soros. Eu cred că dl Cioloș a știut precis cine este dna Guseth. Eu cred că dl Cioloș se întâlnește cu dna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA.” , a declarat aseara Savu la Antena 3.


Nu este singura acuzatie care i se aduce Cristinei Guseth, dupa ce parlamentarii, desi nu s-a descurcat in mod vizibil in fata tirului de intrebari din comisia juridica, i-au dat aviz pozitiv ca mai apoi Ciolos sa o retraga de la minister.

„Pot confirma si eu ordinul dat in PSD si PNL sa o voteze toti pe Cristina Guseth la justitie indiferent de prestatia ei in comisie.


Vad insa ca problema e mult mai mare si vor trebui multe lucruri clarificate public. Ce s-a intamplat acolo e atentat la democratia din Romania. Intrebarea este ce a negociat Cristina Guseth sa primeasca un astfel de sprijin transpartinic?

Sa te voteze PSD, PNL, UNPR, UDMR trebuie sa dai ceva. Ce i s-a oferit si ce a vrut sa dea? Ii chem pe toti jurnalistii sa caute sa clarifice public detaliile si intelegerile din spatele acelui vot, deoarece justitia este fundamentul statului de drept in Romania si trebuie sa stim cu totii ce s-a intamplat acolo.

Daca mai sunt inca in Romania jurnalisti si societate civila care crede cu adevarat in justitie, democratie, separatia puterilor in stat e imperativ sa ceara clarificari. Ce s-ar fi intamplat daca nu protestam o mana de oameni pe Facebook si ramanea acea propunere?

Aici nu e vorba despre relatia personala pe care o avem cu Cristina, ci de apararea unor principii fundamentale pe baza carora functioneaza statul de drept in Romania”, a comentat pe Facebook si Chris Terhes, presedintele „Coalitiei romanilor pentru combaterea coruptiei”.

http://fresh24.ro/politica/cristina-guseth-2-13276

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite