Dezvăluirile unui ofițer de securitate. Avertismentul lui Gorbaciov pentru Ceaușescu: Pleacă de la putere

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu doi ani înainte de Revoluție, Mihail Gorbaciov l-a avertizat pe Nicolae Ceușescu cu privire la evenimentele care urmau să aibă loc, susține fostul ofițer de securitate, generalul Andrei Eugen Cristea.

Mihail Gorbaciov i-a spus lui Nicolea Ceaușescu, în prima vizită pe care a efectuat-o în România, în anul 1987, să-și dea demisia din toate funcțiile.


Fostul ofițer de securitate, Andrei Eugen Cristea, a povestit pentru DC NEWS că Mihail Gorbaciov i-a spus lui Ceaușescu, în toate cele trei întâlniri, să renunțe la putere. Ceea ce înseamnă că Revoluția ar fi putut fi pregătită cu câțiva ani înainte de 1989.

“Am avut ocazia să văd în 1987 niște transformări în domeniul politicii comuniste, coordonate de Moscova (…) Atât în prima seară, a primei vizite făcute în România (vizita lui Mihail Gorbaciov n.r), cât și vizita făcută în 1988 și cea din 1989. La orele 21.00, Nicolae Ceaușescu împreună cu soția lui au oferit o masă în cinstea lui Gorbaciov. La această masă au participat doar cei doi președinție și întâlnirile lor. Aceste întâlniri au fost importante. După jumătate de oră de la primire, Gorbaciov i-a spus-o foarte clar lui Ceaușescu. Era pentru prima dată când se spunea, nu în fața celorlalți, ci între el și gazdă. I-a spus să-și dea demisia din toate posturile pe care le ocupă, inclusiv soția.Când Gorbaciov a pus o asemenea temă în joc el avea pregătit înlocuitor? Sigur că da. Nu a fost o chestiune întâmplătoare”, ne-a spus generalul Cristea, titrează DCNews.


Gen. Andrei Eugen Cristea susține că Silviu Brucan a avut un rol important în evenimentele din decembrie 1989. Dovadă în acest sens ar putea fi vizita pe care a făcut-o Brucan în SUA, unde s-ar fi întâlnit cu amabsadorul URSS.

“Silviu Brucan a cerut să-și vadă prietenii din SUA și Anglia. I s-a dat imediat aprobarea. În America a avut întâlnire cu secretarul de stat și cu ambasadorul URSS-ului în SUA. Nimeni nu știe ce s-a discutat. Pleacă din SUA și ajunge în Anglia, unde are întâlniri la nivel mare. Urma să vină în România, dar nu a ajuns. Din Anglia a ajuns în Austria, apoi la Moscova. Nu i s-a pus ștampilă pe pașaport nici când a intrat și a ieșit din Austria, nici când a intrat și a ieșit din Moscova. A avut o întâlnire cu Gorbaciov. Care a fost scopul?”, ne-a mai spus fostul ofițer de securitate.

Se pregătea răsturnarea lui Nicolae Ceauşescu de circa trei ani de către URSS.

NapocaNews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un tânăr angajat îşi lăsa mereu cănile murdare pe birou, dar le găsea mereu curate. Când a aflat cine i le spăla, viaţa sa s-a schimbat total

Un tânăr programator din SUA avea un obicei pe care îl au mulţi angajaţi: îşi lăsa cănile murdare de cafea...

Imbraca un copil de PASTE din satul Teleorman daca vrei sa faci ceva pentru Iisus

Preotul Bogdan Cristian Danu din Teleorman a lansat pe Facebook un apel către oamenii cu suflet, invitându-i să cumpere haine pentru...

Românii – cobai pentru multinaționale!

  Românii - cobai pentru multinaționale! 1 fotografie Tehnologia 5G: profituri imense pentru industrie, cancere si boli cardiovasculare pentru cetateni!...

Cele mai crude femei din istoria Evului Mediu. Aveau descendenţă regală şi erau duşmani de moarte ai creştinilor

Un top al celor mai năpraznice doamne din istorie nu le poate ocoli, sub nicio formă, pe Elisabeta Bathory (Contesa...

Închide