DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

Distribuie!


Va amintiti articolele de anul trecut?

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI.


VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

N-au parasit linia asta. Ba din contra …


Iata cateva paragrafe din http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

Art. 2

[…]

(7) Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacţii adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte invalidante, dacă sunt dovedite relaţii de cauzalitate, confirmate de Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare denumit în continuare (GTCAV). Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii aplicabile vor fi stabilite prin hotărâre de guvern.

[…]

Art. 3. (1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi noţiunile folosite se definesc după cum urmează:

[…]

l) Responsabilitatea părintelui în asigurarea stării de sănătate a copilului – obligația părintelui de a permite personalului medical realizarea actelor medicale necesare menținerii sănătății și dezvoltării fizice și psihice a copilului.

 

Art. 7

(2) Pentru vaccinările obligatorii, furnizorul de servicii medicale are obligația de a informa părinții sau, după caz, reprezentantul legal al copilului cu privire la calendarul național de vaccinare, consimţământul acestora pentru vaccinare fiind prezumat, cu excepția situației în care părinții sau, după caz, reprezentantul legal refuză, în scris, vaccinarea.

(3) Excepţie de la alin. (1) fac copiii care au contraindicație definitivă la un anumit vaccin sau la toate vaccinurile, pe baza prezentării, de către părinții sau, după caz, de către reprezentantul legal al copilului, a unei adeverințe care să ateste contraindicația definitivă, emisă de Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV.

 

Art. 8.

(1) Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii eliberată de medicul de familie/furnizorul de servicii medicale de vaccinare.. Pentru identitate de rațiune, dacă nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea copiilor într-o colectivitate din serviciile de zi se face în aceleași condiții.

[…]

Art. 11.

[…]

(4) Atribuțiile Comisiilor Județene de Vaccinare și a Municipiului București sunt următoarele:

[…]

e) La sesizarea furnizorilor de servicii medicale de vaccinare, DSP sau a colectivităților de învățământ, respectiv din sistemul de protecție a drepturilor copilului, convoacă, în vederea consilierii, părinții sau reprezentanții legali care nu se prezintă cu copilul la vaccinare sau care refuză vaccinarea copilului

[…]

j) Sesizează inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților sau reprezentanților legali definite la articolul 24.

k) Sesizează asistentul medical comunitar şi/sau mediatorul sanitar, serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului pentru a identifica piedicile întâmpinate în calea vaccinării şi a oferi consiliere în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii precum și în cazul copilului înscris într-o colectivitate de învățământ care nu a încheiat schema de recuperare propusă în termen de un an.

[…]

m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului privind neglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 18 luni și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii

n) Sesizează instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei

[…]

p) Se autosesizează, răspunde la sesizări, analizează și atunci când este cazul, sesizează Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Colegiul Farmaciștilor din România precum și alte organisme abilitate atunci când se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare, transmiterea de informații incorecte sau nedovedite științific, acțiuni sau manifestări care pun în pericol sănătatea publică.

q) Analizează situația furnizorilor de servicii medicale care au obligația înregistrării în RENV, monitorizează respectarea de către aceștia a condițiilor necesare desfășurării activității ca furnizor de servicii medicale de vaccinare, îi informează privind expirarea documentelor necesare înregistrării și sesizează Casa de Asigurări de Sănătate Județeană/a Municipiului București/Casa OPSNAJ, pentru excluderea din contractul de furnizare de servicii medicale a personalului care timp de 3 luni consecutiv nu mai îndeplinește aceste condiții.

[…]

Art. 18. Personalul medico-sanitar și farmaceutic cu drept de liberă practică, indiferent de specialitate, are următoarele responsabilități și obligații:

a) Să nu furnizeze informații eronate, nedovedite științific, tendențioase legate de vaccinuri și activitatea de vaccinare

b) Să prescrie vaccinarea pentru pacienții din grupe de risc care sunt în monitorizarea lor clinică

[…]

Art. 20. Unitățile de învățământ au următoarele responsabilități și obligații:

(a) informarea obligatorie a copiilor cu privire la vaccinare, cu implicarea cadrelor medicale din unitățile de învățământ/direcțiile de sănătate publică, în cadrul unor activități curriculare și extracuriculare, în cadrul unor discipline din planul de învățământ care permit abordarea acestui subiect (biologie/anatomie, cultură civică, educație pentru sănătate, dirigenție)

(b) să suspende participarea la cursuri a copiilor care nu sunt vaccinaţi, în perioada unei epidemii, în cazul în care Direcţia de Sănătate Publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti constată existenţa epidemiei.

(c) Unitatea de învățământ are obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie

(d) Unitatea de învățământ are obligația să anunțe Comisia județeană de vaccinare și a municipiului București din cadrul direcției de sănătate publică județeană și a municipiului București privind copiii care nu au fost vaccinați conform calendarului național de vaccinare.

Art.21. Autoritățile administrației publice locale au următoarele responsabilități și obligații:

a) Autoritățile administrației publice locale au obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie pentru copiii care nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea și menținerea copiilor în colectivitățile din serviciile de prevenire, precum centrele de zi ș.a.

[…]

Art. 24. Părinții și reprezentanții legali au următoarele responsabilități și obligații:

a) Asigurarea prezentării copilului la medicul de familie/furnizorul de servicii medicale pentru realizarea vaccinărilor complete corespunzătoare vârstei pentru vaccinările obligatorii în scopul asigurării dreptului la sănătate

b) Prezentarea la convocarea Comisiei Județene de Vaccinare sau a Municipiului București

[…]

Art. 25 Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.

Comentariu saccsiv:

Sa le luam pe rand.

Asadar, la Art. 2, (7) ni se zice ca Ministerul Sănătății va trata reactiile adverse ale vaccinarii DACA “sunt dovedite relaţii de cauzalitate” confirmate de GTCAV. Adica ei hotarasc care sunt vaccinurile obligatorii, ei vaccineaza si tot ei … stabilesc daca moartea sau nenorocirea copilului a fost cauzata de acele vaccinuri.

Asa ceva nu exista in absolut nici un domeniu de activitate. E ca si cum un judecator te condamna la puscarie cand tu esti nevinovat si tot el este desemnat sa stabileasca daca te-a condamnat pe nedrept.

Art. 3., (1), l) si Art. 24., a), b). Parintele e obligat sa-si tina copilul sanatos – deci e obligat sa-l vaccineze.

El nu are dreptul sa considere ca vaccinul ar putea duce la imbolnavirea copiilor sai, asta daca mai vrea sa aiba copii.

Art. 7, (2). Treaba cu prezumatul. Adica parintii nici nu mai sunt intrebati de vorba daca vor sau nu vor sa le fie vaccinati copiii. Se pleaca de la prezumtia ca vor.

Art. 7, (3) Tot cei care vaccineaza (Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV) stabilesc care copii nu pot fi vaccinati din motive medicale. Dar in aceste organisme vor lucra tocmai cei mai fundamentalisti dintre activistii pro vaccin. Adica cei mai catolici decat papa. De ce am avea incredere in ei?

Art. 8., (1). Formularea e sinistra: “Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii”. E de tipul lozincilor imbecile scornite pentru imbecilizarea celor ce le utilizeaza. In sfarsit, ideea e ca daca nu esti vaccinat, atunci nu esti primit la scoala.

Art. 11., (4), e), j), k), m), n) este descris mecanismul dictatorial bolsevic de tipul “nu stii, te invatam / nu poti, te ajutam / nu vrei, te obligam”:

Nu-ti vaccinezi copilul, esti convocat pentru a ti se explica mai intai cu frumosul. Daca persisti este sesizata “inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților”. De data asta vei fi “ajutat“. In cazul in care inca persisti, intra pe fir protectia copilului pe motiv de “neglijare medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți” si se sesizeaza “instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți”.

Nu se mai spune si ce inseamna aceasta faza, insa va explic eu: E FINALUL. Vi se ia copilul iar voi intrati in puscarie.

Art. 11., (4), p), q) si Art. 18., a), b). Medicii, asistentii si farmacistii n-au voie sa fie anti vaccin. Asta daca mai vor sa fie medici, asistenti sau farmacisti.

Si ce exprimare: “se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare”. Fapte si faptuitori, ca la criminali.

Va dati seama ce vremuri traim? Adica medicilor, asistentilor si farmacistilor li se interzice efectiv dreptul de a mai gandi si altfel decat spune legea. Nu mai au dreptul la o alta opinie. Drept constitutional. Ei devin simpli scribi ce completeaza casutele din marele tabel unde, astfel, in sfarsit se va putea raporta stapanilor o rata a vaccinarii de 100 %. Iar actul lor medical se va reduce la manipularea cu responsabilitate a seringii.

Art. 20., a). Indoctrinare. Elevii trebuie sa invete la anatomie, biologie si dirigentie despre cat de bine e sa fi injectat cu cat mai multe vaccinuri inca de cand ai iesit din burta mamei si pana te-or baga in mormant.

Art. 20., b), c), d). Scolile trebuie sa se implice activ in depistarea pericolul public numarul unu in mileniul trei: copiii nevaccinati.

Art.21., a). Nici copiii care nu merg la scoala nu scapa.

Art. 25, a), b). Dupa el ar trebui sa urmeze articolul 26. Dar lipseste. Se sare direct la articolul 27 cu dispozitiile finale conform carora “Ministerul Sănătății și celelalte autorități și instituții publice prevăzute de prezenta lege vor adopta și implementa, potrivit atribuțiilor lor specifice, toate măsurile necesare pentru ca prevederile prezentei legi să fie aplicabile de la 01 Ianuarie 2019

Sa recitim integral acest articol 25, ca-i foarte interesant:

“Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare

b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.”

Adica cum? Copiii care n-au facut vaccinurile pana la 18 ani, sa le faca de atunci incolo? Dar asta-i direct crima.

Sau au in vedere si ceva vaccinuri obligatorii pentru adulti? Si daca nu le facem, ce ne vor face? Nu vom mai avea voie sa lucram alaturi de alti colegi de munca, nu vom mai avea dreptul sa circulam cu autobuzul, ne vor baga in lagare? Nu se specifica. Oare ce-o scrie in fantomaticul articol 26?

DIABOLIC. Iată Proiectul LEGII VACCINĂRII. Așa ceva nici Ceaușescu n-a îndrăznit

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Migranți: Ungaria ridică un „gard inteligent” la granița cu Serbia

Premierul ungar, Viktor Orban, a anunțat în august ridicarea acestui gard pentru a-l întări pe cel deja existent și construit...

„Guvernatorul Joian, omul Imperiului Prusac in colonia România (responsabil cu aprovizionarea Imperiului prin frontiera sudica) si agentul 000 – ca făina : zero investiții, zero fonduri atrase, zero proiecte in derulare.

"Guvernatorul Joian, omul Imperiului Prusac in colonia România (responsabil cu aprovizionarea Imperiului prin frontiera sudica) si agentul 000 - ca...

CE SE INTAMPLA IN ORGANISMUL TAU ATUNCI CAND MANANCI USTUROI PE STOMACUL GOL!

Adio, hipertensiune si boli cardiace! Cura indelungata cu usturoi se recomanda pentru scaderea si stabilizarea tensiunii arteriale. Preparatele pe baza...

Lucian Becali îi răspunde dur lui Mihai Bendeac, după ce actorul a acuzat Biserica pentru tragedia de la Colectiv: Ipocriților, când mergeți la Roma sau Barcelona, prima poză e la CATEDRALA San Pietro sau Sagrada Familia, alea vă plac!

Așa cum se întâmplă în România după orice eveniment, fie că are legătură sau nu cu subiectul, imediat se găsesc...

Închide