Dictatura sub Iohannis mana in mana cu PSD: Părinţii care REFUZĂ VACCINAREA copilului ar putea ajunge în faţa INSTANŢEI

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
nvăţământul va accepta orice copil, chiar daca nu a fost vaccinat, dar părinţii riscă să ajungă în faţa instanţei şi să primească mai multe amenzi usturătoare.


Copiii vor fi acceptaţi în învăţământ, chiar dacă părinţii vor refuza consilierea pentru imunizare şi în final vaccinare.


În schimb, părinţii ar putea ajunge în faţa instanţei, după ce vor plăti şi câteva amenzi, unele chiar consistente între 5000 şi 10.000 de lei, dacă se vor opune vaccinării la intrarea copilului în colectivitate, fără un motiv medical dovedit cu acte, se arată în ultimului proiect al Legii Vaccinării, explicat de medicul Gindrovel Dumitra coordonator – Grupul de Vaccinologie Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

În ultima variantă prezentată a proiectului Legii vaccinării se pune foarte mult accent pe „educarea” persoanelor, pentru ca acestea să ştie exact ceea ce presupune şi ceea ce înseamnă imunizarea unui copil.


De asemenea, s-a anunţat şi renunţarea la varianta în care copiii nu ar fi fost primiţi în învăţământ dacă nu ar fi fost vaccinaţi, scrie antena3.ro.

http://evz.ro/parintii-refuza-vaccinare-copil.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...