Discurs teribil al Regelui Norvegiei în favoarea homosexualilor și imigranților: Norvegienii înseamnă femei care iubesc femeile, bărbați care iubesc bărbații, bărbați și femei care se iubesc

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Mai aveti vreo indoiala ca monarhia este capul tuturorrelelor de pe planeta? In afara faptului ca ei detin cele mai mari averi ale planetei, tinand lumea in saracie si prostie, ei sunt promotorii pornografiei ( vezi Olanda), dar si a homosexualitatii cum veti vedea in mesajul urmator al regelui Norvegiei. casele regale ale Europei sunt implicate in scandaluri uriase de pedofilie, musamalizate cat se poate de mult de mass-media corupta.
Regele Norvegiei, Harald al V-lea, a ținut un discurs despre diversitatea societății în care trăiește, amintind de minoritățile sexuale și de credința diversă din tara sa.


„Norvegienii înseamnă femei care iubesc femeile, bărbați care iubesc bărbații, bărbați și femei care se iubesc. Norvegienii cred în Dumnezeu, în Allah, în orice și în nimic”, a spus acesta, scrie The Independent.


Regele a ținut discursul în fața a 1.000 de oameni, la o recepție în gradina palatului regal din Oslo. Totodată, regele i-a îndemnat pe norvegieni să aibă încredere în nou-veniți,

„Norvegienii înseamnă și imigranți din Afganistan, Pakistan, Polonia, Suedia, Somalia și Siria”, a mai spus regele.


„Nu e întotdeauna ușor să spunem de unde venim, cărei naționalități îi aparținem. Acasă e unde ne e inimă. Acasă nu e întotdeauna între granițele unei țări”, a adăugat monarhul.

Discursul vine într-un moment în care retorica anti-imigrație este puternică în Norvegia, la putere fiind o coaliție a Partidului Conservator și Partidului Progresului, cel din urma având o platforma anti-imigrație.

Partidul Progresului avertizează ca, încet-încet, societatea norvegiană este „islamizată”. 

 

http://www.activenews.ro/externe/Discurs-teribil-al-Regelui-Norvegiei-in-favoarea-homosexualilor-si-imigrantilor-Norvegienii-inseamna-femei-care-iubesc-femeile-barbati-care-iubesc-barbatii-barbati-si-femei-care-se-iubesc-136289

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...