Dispar judeţele! Cum se va numi zona în care locuieşti? Regionalizarea, planul de distrugere al Romaniei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce nu au reusit cei de pana acum, reusesc cei de acum, fara mari revolte, caci totul e manevrat cu manusi si ambalat  frumos. Stim cu totii ca scopul real al regionalizarii este de fapt cedarea Transilvaniei, catre straini. Visul casei regale si al masonilor este sa puna mana pe Transilvania si pe bunurile ei. Iata cum prezinta mass-media stirea:

Premierul a anunţat noi măsuri în privinţa regionalizării. Faţă de vechiul proiect, ar dispărea judeţele!

În precedentul proiect, al guvernului Ponta, judeţele erau păstrate şi de fapt apărea un nou etaj de funcţionare, regiunea, care risca să facă administraţia şi mai stufoasă, scrie Digi24.ro.


Baza de plecare ar putea fi actualul sistem al regiunilor de dezvoltare, cu eliminarea celor 41 de consilii judeţene. La nivel judeţean ar urma să fie menţinut doar un oficiu prefectural. Însă există şi posibilitatea unei reforme administrative care ar ţine măcar într-o anumită măsură de dezvoltările organice.

„Regiuni administrative mai mici (între 15-18), create prin fuziunea a 2-3 județe pe baza unor criterii precum: fluxurile inter-județene economice și de forță de muncă, conexiuni de transport, populație și suprafață”, a declarat Dacian Cioloş, premierul României.


Proiectul regionalizării României a dispărut brusc de pe agenda publică la sfârșitul anului 2013. Guvernul de atunci și-a asumat răspunderea pe legea descentralizării, însă, la începutul anului 2014, Curtea a declarat proiectul neconstituțional. Vechiul proiect propunea însă păstrarea județelor, cel puțin o perioadă.

Potrivit proiectului iniţial, România ar fi fost împărţită în 9 regiuni: Regiunea Vest, Regiunea Nord-Vest, Regiunea Sud-Vest, Regiunea Centru, Regiunea Regiunea Sud, Regiunea Bucureşti-Ilfov, Regiunea Nord –Est, Regiunea Sud-Est.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Stiati ca, conform stiintei si Bibliei, cei care au murit nu percep timpul si asteptarea, cand vei muri tu, chiar si dupa zeci de ani, lor revederea li se va parea de o secunda…

O zi de vacanță a lui Iohannis costă 30.000 de euro!

16 iunie 1989 Budapesta: regele Mihai si alti tradatori au semnat impreuna cu maghiarii un act de unire impotriva dusmanului Nicolae Ceausescu

Cum s-a destrămat megaindustria COVORUL de Cisnădie, unul dintre brandurile cele mai exportate in SUA

Edward Snowden face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Facebook: E o companie de supraveghere, mascată drept ‘reţea socială’

Închide