Doar 47 de persoane de pe întreaga planetă au grupa de sânge a Sorinei, de aceea e o luptă atat de mare pe ea

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Copiii de rromi au in general mult mai probabil aceasta grupa de sange, o grupa dupa care si Casa Regala e ahtiata , da exact cei care se cred de „sange albastru”, de aceea dupa revolutie s-a incurajat foarte mult saracia, chiar in sate si orase unde Printul Charles si ONG-urile sale s-au infiltrat,  multi copii au fost dati pe un televizor sau un telefon mobil „strainilor” pentru o viata mai buna, care apoi au intrat in clanuri de pedofilie, prostitutie sau in culturi satanice pentru ritualuri de sacrificiu. Si acestea nu mai sunt astazi conspiratii, dupa ce si actori de la Hollywood au dezvaluit cercurile sataniste de sacrificii de sange.

Cum au incurajat autoritatile dupa 89 saracia si inmultirea rromilor? Prin inchiderea scolilor in mediul rural si prin neobligarea de a-si trimite copii la scoala, unde puteau fi educati si monitorizati. Astazi in sute de sate din Romania, rromi nu au buletine, acte si fac copii pe banda, despre soarta carora nu se mai stie nimic.In orase precum Sighisoara nu de putine ori am vazut cersetoria si plasarea fetitelor de rromi pentru prostitutie cu batrani din case regale straine. Un octogenar se plimba cu nonsalanta de mana cu o fetita de maxim 14 ani prin centrul Sighisoarei. Fata era de etnie rroma, fericita de mana cu batranul bogat, iar lumea vede deja ca o normalitate acest lucru, de multi ani oamenii inchid ochii si se fac ca nu vad. Insa Ceausescu a reusit sa oblige chiar cu pretul inchisorii pe rromi sa isi trimita copii la scoala si sa faca „oameni” din ei. Tin minte cum se strambau invatatoarele in comunism ca aveau la clasa copii de rromi, dar totusi nu caraiau in front caci inspectorul monitoriza mereu situatia rromilor si integrarea lor la sate printre comunitatile de romani sasi si unguri. Doar Ceausescu a reusit sa faca ceva din comunitatile sarace de rromi, iar dupa revolutie, capitalistii i-au lasat in voia sortii tinandu-i mereu ca marfa de speriat, ca material electoral si ca marfa de vandut strainilor in adoptii. Prin cazul „Sorina” a iesit la suprafata adevarata mafie a adoptiilor pe care toata lumea o stia dar se facea ca ploua, daca oameni ca Iohannis si Burci, directorul ziarului adevarul considerau o normalitate sa intermediezi adoptii, era o frenezie de „nu stii pe cineva care vrea sa isi trimita o copii pentru o viata mai bine in SUA” chiar printre oamenii cu stare materiala buna in anii 90. De aceea se vehicula chiar si intr-un oras mic ca Sibiu ca madam Iohannis avea baza de date cu copii de adoptat, insa ea intreba tot dupa copii tip leguma, bolnavi, probabil care se cereau pentru organe pe dincolo.


Habar nu avea lumea ce se intampla in culisele adoptiilor, care rulau ca pe banda, sute, mii de adoptii in anii 90, a caror dosare s-au „pierdut”, nimeni nu mai stie unde sunt, nimeni nu le gaseste, ca sa nu se caute copii trimisi in strainatate.

GRUPA SANGUINĂ DE AUR


Sorina a fost bolnavă în urmă cu trei ani. Părinții care o aveau în grijă au dus-o la spital unde i s-au făcut toate analizele. Cei de la laborator rămas înmărmuriți și au anunțat medicii despre rezultat! Au repetat analizele și au obținut aceleași rezultate. Au descoperit „grupa sanguină de aur”. Nu au spus nimic părinților, dar au anunțat ministerul sănătății! Cine era ministrul al sănătății acum 3 ani? Ați ghicit, Vlad Voiculescu, ăla care vindea citostatice în parcări la malluri, ăla care are niște „cămine” în care plimbă copii, chipurile abandonați, încasând o grămadă de bani de la buget.

Voiculescu ia legătura cu unchiul, cel care deține monopolul pe mafia medicamentelor din România și nu numai, unchiul care este în toate „cluburile” de baby brokeri, inclusiv în clubul Roche! De aici începe vânătoarea! Secărin lucrează acolo, Sorina e româncă, el și soția, români! Fiind deja experimentați în misiuni de acest gen, au preluat-o și pe aceasta. De 3 ani se „lucrează” la această „adopție”, știu toți cei care sunt implicați! Tot „câmpul tactic din justiție”, ambasade , generali de securitate, de spionaj, toți!

Vorbim de bani adevărați, mulți de tot! De ordinul sutelor de milioane de dolari, miliarde! Se pare că o asemenea grupă sanguină au doar 47 de persoane de pe toată planeta. Din sângele lor se salvează vieți, pe bani foarte mulți, cancerul este de mult tratabil în orice formă. Stăpânii planetei, ce trăiesc cât vor ei, apreciază descoperirea. Credeti că medicii noștri hematologi sunt proști? Nu, nu sunt! Dar nu au avut acces la informație, fiindcă serviciile au pus ștampila de TOP SECRET! Imaginați-vă ce forțe sunt implicate în acest caz! Vătafii mafioți ce au luat în arendă această colonie vând tot, inclusiv persoane, dacă sunt cerute. Sacrifică totul pentru satisfacerea lăcomiei lor demente și pentru palida satisfacție de-a fi aproape de masa stăpânilor, să culeagă firimiturile. E aproape asurzitoare tăcerea vinovată a mafioților și ticăloșilor ce-și spun cu nesimțire, „autorități”!
(Preluat parțial de la Claudia Fabiola Susan)

În iulie anul trecut (2018) Comisia Europeană a concediat-o pe Roelie Post, după ce au hărțuit-o ani de zile fiindcă a vorbit de mafia adopțiilor internaționale care activează în România și a scris chiar o carte cu tema aceasta. Astfel, ea a fost nevoită să plece din Bruxelles și să se ascundă efectiv. În aceste condiții de teroare, ea a dat, o lună mai târziu, interviul de mai jos și care se mai găsește încă (!) pe YouTube (vezi coperta cărții scrise de Roelie Post la minutul 10:17).

Citez din interviu:
(Min. 9:03) „Există o legătură între industria adopțiilor, rețelele pedofililor, cererea de copii și comerțul cu organe.”
(Min. 10:21): „Sarcina mea de serviciu era modernizarea protecției copilului în România și, ca parte a acestei sarcini, trebuia să împiedic adopția copiilor peste hotare.”
(Min. 11:23): „În România m-am lovit de un lobby de adopție pe care nu aș ezita să-l numesc mafiot.”

„Numai pentru EXPORT: istoria secretă a «orfanilor» din România” („Romania for Export Only: The Untold Story of the Romanian «Orphans»”) este titlul cărții scrise de Roelie Post, fost funcționar UE pe probleme de adopții de copii în care expune traficul ORGANIZAT de copii din România.
http://www.roeliepost.com/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...