Doctoriţa din Galaţi care a murit după o gardă de 12 ore. Avea 52 de ani şi făcuse şase gărzi epuizante în ultima lună

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unde sunt idiotii care strigau: vrem spitale nu catedrale…Iata ca vreti spitale, ca sa moara si doctorii de epuizare in ele, din lipsa de personal. Exact cei care au strigat sloganurile astea sorosito-atee cu vrem spitale, au pus la putere guvernul de tehnocrati, guvernul in mandatul caruia mor oamenii de epuizare, guvernul care nu face nimic mai bun decat cei de dinainte, ci continua sa asupreasca lumea in sistemul sclavagist-masonic.

 

Medicii din Galaţi sunt în doliu după ce colega lor, dr. Marlena Ştefan, a murit în urma unui stop cardiorespirator. Gărzile extrem de aglomerate şi oboseala acumulată au doborât-o pe aceasta. A fost adusă la Spitalul de Urgenţă cu şanse minime de supravieţuire, iar colegii ei au făcut imposibilul să o salveze, după cum a precizat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Misiune contracronometru pentru salvarea unei fetiţe care se otrăvise … Deficitul de personal din sistemul medical a mai făcut o victimă. De această dată este vorba despre dr. Marlena Ştefan. După o gardă epuizantă de 12 ore, medicul a suferit „un stop cardiorespirator, urmare a unei crize de bronhospasm sever, cu stop respirator şi ulterior cardiac, dar cu şanse minime de supravieţuire!”, a explicat dr. Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD.


Aflat sub stare de şoc, acesta a mai precizat că în ziua trageiei, dr. Marlena Ştefan şi colega sa au examinat două sute de bolnavi, „fiind cea de-a şasea gardă din această lună pentru Marlena, extrem de aglomerată, cum sunt în ultimul timp mai toate. Oboseala a doborât-o pe colega noastră doctoriţă. Bronşita astmatiformă care a adus-o de câteva ori în ultimii ani la spital în prag de moarte, în cele din urmă a răpus-o. Fire bună, blajină, veselă, muncitoare, profesionistă, colegă adevărată, aventurieră, pasionată de excursii şi drumeţii. Deşi se simţea obosită, a spus în urmă cu câteva zile unei colege că tare nu ar face garda de sâmbătă, dar are nevoie de bani, fiind văduvă şi cu un copil. Ba chiar mi-a cerut ca luna următoare să îi pun mai multe gărzi. Timp de aproape 12 ore, tot colectivul, prietenii, băiatul ei, toţi am sperat într-o minune Dumnezeiască”, a spus dr. Angel Trifan. Din păcate însă, în ciuda eforturilor uriaşe, medicul nu a mai putut fi readus la viaţă. „S-a încercat supraomenescul şi în reanimare şi mulţumim pentru asta.

La ora 06:00 dimineaţa, după un pumn de ţigări, în fund pe trotuar la intrarea în policlinică, îmi anunţam colegii printr-un SMS de starea colegei noastre. Dar, inima ei a încetat să mai bată duminică la ora 16:30. Sunt trist, mâhnit, revoltat, răvăşit, cu greu mi-am găsit cuvintele şi forţa necesară pentru a scrie. De acolo unde te-ai dus printre îngeri, draga noastră Marlena Stefan, să ai grijă şi de noi să facem bine în continuare. Dumnezeu să te odihneasă! Respect pentru viaţă! Iar voi pacienţii, când ajungeţi la noi, să ne respectaţi, că vă vrem binele. E în natura noastră, până la sacrificiul suprem”, a scris dr. Angel Trifan pe pagina sa de Facebook. Dr. Marlena Ştefan avea 52 de ani. Astăzi, aceasta va fi condusă pe ultimul drum de familie, colegi şi prieteni.


Citeste mai mult: adev.ro/o81bvc

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...