Dodon: Îi amintesc lui Iohannis că i-am transmis în primăvară o scrisoare, la care încă nu a răspuns

Distribuie!by Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, reaminteste ca i-a trimis inca din primavara o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, la care seful statului roman nu a raspuns inca, conform ziare.com Reactia lui Dodon vine dupa ce seful statului roman a afirmat la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, reaminteste ca i-a trimis inca din primavara o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, la care seful statului roman nu a raspuns inca, conform ziare.com

Reactia lui Dodon vine dupa ce seful statului roman a afirmat la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de marti ca „acum, chiar daca domnul Dodon nu este inca presedintele Moldovei, va intelege si domnia sa, incet-incet, cum se procedeaza intre presedinti”, transmite Deschide.md.

„Domnul presedinte Iohannis m-a vizat in una din interventiile sale recente, referindu-se la cum e corect sa se procedeze intre presedinti. E bine ca dumnealui deja nu doar ia act de alegerea mea, ci abordeaza situatia mai personal si mai concret. Cu acest prilej, ii amintesc domnului presedinte roman Iohannis ca i-am transmis inca in primavara o scrisoare deschisa, la care Dumnealui inca nu a raspuns.


Il asigur ca in calitatea mea de presedinte ales al Republicii Moldova am aceleasi preocupari ca si acum jumatate de an cu privire la subiectele din acea scrisoare. Deci, ii readresez domnului Iohannis acel mesaj. Il puteti vedea atasat. Sper ca in relatia dintre presedinti e de bonton sa se raspunda la scrisorile deschise”, a scris pe Facebook Igor Dodon.

In scrisoarea deschisa, Dodon i-a cerut lui Iohannis sa nu-i sustina pe unionistii care promoveaza unirea Republicii Moldova cu Romania si, chiar daca cele doua state au o relatie foarte buna, fiecare trebuie sa ramana in hotarele sale.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite