Două românce care locuiesc în Italia au anunţat că se căsătoresc: „Suntem împreună de 15 ani“

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liliana Crăciun şi Ramona Dinescu formează primul cuplu gay de românce care-şi oficializează relaţia în Italia. Se va întâmpla într-o localitate din Sardinina. Cele două spun că sunt împreună de 15 ani, iar până acum şi-au ţinut relaţia secretă. Primarul oraşului în care cele două locuiesc a precizat pentru mass-media italiană că orice persoană, indiferent de orientarea sexuală, se poate căsători în oraşul pe care-l administrează. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Coregraful de la „Vocea României“, Emil Rengle, mărturisire emoţionant… Târgovişteanul care ar putea schimba suveranitatea naţională asupra fa… Avocatul general al Curţii Europene, în speţa cuplului gay care cere s… Povestea de dragoste dintre Liliana Crăciun şi Ramona Dinescu a început în urmă cu mai bine de 15 ani. Cele două povestesc că relaţia lor a început la telefon. Vreme de cinci ani, şi-au consumat iubirea în România, ascunsă de ochii curioşilor.

În urmă cu un deceniu, cele două românce s-au mutat în Sardinia, Italia, unde au decis să nu-şi mai ascundă dragostea. Anul trecut, cele două au decis să îşi oficializeze relaţia, fiind primul cuplu gay de românce care îşi oficializează relaţia în Italia.    „Suntem foarte bucuroase că putem, în sfârşit, să facem acest pas, suntem împreună de 15 ani. Am aşteptat mult timp această lege care permite căsătoria cuplurilor homosexuale şi, în sfârşit, iată-ne aici. Eu în luna iulie (n.r. – anul 2017) m-am întors acasă şi am făcut toate actele, lipsesc doar documentele Ramonei. Am sosit în Sardinia acum 10 ani. Întâi a venit partenera mea, Ramona, care a găsit un loc de muncă şi a început să lucreze ca asistentă medicală. O lună mai târziu, am decis să o urmez şi am venit şi eu. Aici, în Nuoro, am găsit mulţi prieteni. Oraşul ăsta a devenit a doua mea casă şi aici am decis să ne căsătorim. În ţara mea (n.r. – România), din păcate, nu există încă legislaţie care să permită căsătoriile homosexuale. Sper că şi acolo se vor decide să facă acest pas spre civilizaţie cât mai curând posibil”, a declarat Liliana, pentru publicaţia italiană La Nuova Sardegna. Liliana Crăciun are 50 de ani, este din Brăila, şi lucrează ca badantă (n.r. îngrijitoare de persoane în vârstă), iar Ramona Dinescu are 42 de ani, este din Bistriţa şi este asistentă medicală în localitatea Sassari.


Ramona a fost cerută de soţie de Revelion Demersurile celor două românce au fost primită cu deschidere de autorităţile locale. Edilul din localitatea Nuoro, Andrea Soddu, a declarat pentru presa italiană că orice persoană, indiferent de orientarea sexuală, este binevenită să trăiască şi să se căsătorească în oraşul pe care îl administrează.   Liliana a cerut-o în căsătorie de două ori pe Ramona. Ultima dată s-a întâmplat chiar de Revelion, când Liliana i-a şi dăruit un inel logodnicei sale. Deocamdată nu a fost făcută publică data cununiei civile, însă este cert faptul că aceasta va fi însoţită şi de o petrecere, la care vor lua parte toţi prietenii.   O altă româncă stabilită în provincia italiană Brescia, Daniela Dîrlea, de 28 de ani,  şi-a unit destinele anul trecut, cu iubita sa Sarah Cosimoto (38 de ani). Cele două au şi o fetiţă, pe care o cresc împreună. Italia a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex în 2016.

Citeste mai mult: adev.ro/p2ss8z


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Fost angajat al CIA a dezvaluit cum reactioneaza celulele la emotii si cum poti influenta corpul in functie de sentimente si stari

Toate SEMNELE după care RECUNOȘTI un mason. Un SECRET vechi de secole, DEZVĂLUIT

Ponta, declaraţie incredibilă | Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă

Cel mai sărac preşedinte din lume – Îşi donează 97 la sută din salariu şi locuieşte într-o casă modestă: Nu am nevoie de multe pentru a trăi

De ce nu doneaza proprietarii CUMINTENIEI PAMANTULUI opera poporului roman?

Închide