Dr. Monica Pop, o apologetă a vaccinării, prinsă cu mâța în sac în scandalul Hexi Pharma

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Monica pop, activista pro vaccinare si educatie sexuala in scoli

 

Notă introductivă: O nouă investigație a echipei jurnalistului Cătălin Tolontan o are în vizor pe directoarea Spitalului de Oftalmologie din București, celebră, printre altele, și pentru extrem de agresivele luări de poziție față de cei care se îndoiesc de binefacerile vaccinării. Potrivit investigației jurnalistice făcute de Tolontan, Monica Pop a „binecuvântat” Spitalul de Oftalmologie cu produse Hexi Pharma… În aceste condiții, ne întrebăm în mod firesc cât credit ar putea cineva să îi dea atunci când vrea să convingă populația României să se vaccineze în masă?!?


Iată mai jos un fragment din investigația amintită:

  •  Numită în 1994, Monica Pop este cel mai longeviv director de spital din Capitală.
  •  Ea a beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa, care s-a numit membru în CA la spital și șeful Comisiei de concurs.
  •  Directorul Pop a închiriat firmei Monona, care vinde mâncare, dar și cristaline pentru bolnavi, un spațiu în spital și a prelungit contractul de patru ori de atunci.
  •  În schimb, firma a angajat-o cu contract de muncă în 2007!
  •  Timp de patru ani, Monica Pop a fost și director al spitalului de stat și angajatul firmei căreia îi închiriase spațiul.
  •  Firma respectivă se angajează prin contractul cu spitalul să vândă mai scump pacienților și mai ieftin angajaților spitalului!
  • În momentul izbucnirii scandalului Hexi, Monica Pop a spus că ”Noi nu avem substanțe din astea!”. Dar are. Prin încredințare directă.

Spitalul de Oftalmologie a avut in ultimii 3 ani mai multe contracte de incredintare directa, in valoarea totala de aproximativ 15.000 de euro, cu Hexi Pharma. Spitalul a cumparat POLYODINE, substanta pe care testele Guvernului si ale Parchetului General au identificat-o ca fiind diluata cu 30%.


In momentul izbucnirii scandalului Hexi Pharma, Monica Pop a spus „Noi nu avem substante din astea!”, dar potrivit Tolo.ro, a mintit.

Monica Pop la B1TV: ”E o aberație, o minciună, o răzbunare a unei asistente psihopate și un gest abject al domnului Tolontan. Nu e nimic anormal să semnez ca director o închiriere pentru o firmă care apoi să mă angajeze”.

Vezi aici documentele incriminatoare:

Tolo.ro

 

http://www.cunoastelumea.ro/dr-monica-pop-o-apoologeta-a-vaccinarii-prinsa-cu-mata-in-sac-in-scandalul-hexi-pharma/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...