Dragnea, gata sa ofere UDMR ce isi doreste cel mai mult pentru a-l lichida pe Grindeanu. UDMR este pe cale sa isi vada visul implinit

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderii Uniunii Democrate Maghiare din Romania au avut intalniri, luni, atat cu premierul Sorin Grindeanu si secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, cat si cu conducerile PSD si ALDE, respectiv Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, a declarat pentru Agerpres presedintele grupului parlamentar UDMR din Camera Deputatilor, Korodi Attila.

Potrivit acestuia, reprezentantii Uniunii nu au luat nicio nicio decizie, dar s-a discutat situatia politica actuala.


”A fost o intalnire cu partile, atat cu premierul, cat si cu PSD-ALDE, ca sa intelegem mai bine in ce situatie suntem si unde ne aflam. Noi vom continua analizele noastre interne. Decizia nu a fost luata”, a precizat Korodi Attila.

Surse citate de Antena 3 sustin ca UDMR ar fi ajuns deja la o intelegere cu Liviu Dragnea. Liderii UDMR au solicitat autonomia pe criterii etnice in schimbul votului pentru motiunea de cenzura. De asemenea, ei vor modificari la legea administratiei locale astfel inca sa se poata folosi oficial limba materna si in institutiile publice din localitatile cu 10% minoritati.


Dupa intalnirea cu reprezentantii UDMR, Tariceanu a sugerat ca acestia vor vota in favoarea motiunii. „Nici cei de la UDMR si nici alte partide parlamentare nu cred ca vor trece peste vointa exprimata de majioritatea parlamentara de a schimba actualul Guvern. Nu va pot spune mai mult, vor continua discutiile cu ei astazi si maine”, a precizat Tariceanu.

Dragnea, gata sa ofere UDMR ce isi doreste cel mai mult pentru a-l lichida pe Grindeanu. UDMR este pe cale sa isi vada visul implinit

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...