Dragoș Bucur suntem noi!

Distribuie!by „În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca” a scris actorul Dragoș Bucur pe contul său de Facebook. Și foarte mulți s-au conformat, cu amenințări și jigniri, cu delațiuni către companiile cu care acesta colaborează. Este ceea ce în Occident se întâmplă deja […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca” a scris actorul Dragoș Bucur pe contul său de Facebook. Și foarte mulți s-au conformat, cu amenințări și jigniri, cu delațiuni către companiile cu care acesta colaborează.

Este ceea ce în Occident se întâmplă deja de ani de zile și poartă numele de fenomenul cancel-culture. Practic este un cadru trasat în societate, un țarc ideologic susținut de masssmedia, unde personalitățile au voie să se manifeste. În momentul în care se depășește granița, peste noapte acestea ajung la stâlpul infamiei deoarece nu susțin opinia mainstream. Rowan Atkinson alias Mr Bean spunea într-un interviu despre cum acest cancel-culture restructurează o viziune simplistă a societății, în care opiniile contrare nu sunt tolerate: „Totul se rezumă la: Ești cu noi sau împotriva noastră. Dacă ești împotriva noastră, meriți să fii «suprimat».”


Din fericire la noi reacția de susținere a depășit cu mult norul de jigniri ce s-a abătut ieri pe pagina actorului, peste 20.000 de persoane au venit pe pagina sa să își exprime suportul.

 

Părerea lui Dragoș Bucur nu este despre o bucată de cârpă, este despre un sistem politic care își perfecționează dominația dar nu oferă soluții pentru marile probleme din sănătate, educație, economie. Este despre ura de după ușă cu care ne-a învrăjbit pentru a ne domina. Despre gardianul democrației, presa, care s-a transformat în dulău de închisoare comunistă.


Ca și în cazul regizorului Cristi Puiu, nu masca este subiectul ci simbolul ei, modul de gestionare a acestei pandemii prin „terapia fricii”, prin stigmatizarea oricărei opinii care critică viziunea abordată în această criză.

„Am spus ce gândesc pentru că oamenii au ajuns (iar) să aleagă varianta în care tac și păstrează pentru ei și familiile lor ceea ce cred, de teamă ca nu cumva să fie linșați public și ostracizați”, a completat actorul într-o altă postare.

Mulțumim Dragoș, ești vocea celor tăcuți, amendați, speriați și inoculați de media zilnic că sunt marginali și nu contează! Este vorba despre atitudine în fața unui sistem incapabil să inspire virtute.

Respect!

SURSA: https://r3media.ro/dragos-bucur-suntem-noi/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite