Dumnezeul FOTBALULUI este insusi BAAL

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

George Calinescu spunea ca meciurile de fotbal (ca spectator, consumator) scot ce e ma rau din oameni, instinctele animalice. Daca oamenii ar iesi impotriva guvernelor masonice asa cum ies la stadioane in calitate de consumatori, nu s-ar mai face nelegiuri in conduceri. A fi ateu sau a fi impotriva bisericilor dar a merge la meciuri de fotbal , pe stadioane uriase, sau meciuri de baseball, baschetball etc. este cam acelasi lucru, caci stadioanele sunt construite pe vortexuri energetice ale planetei, exact ca si piramidele, templele masonice sau bisericile gotice, satanice. Locuri unde se desfasoare ritualuri la date exacte, pentru invocarea fiintelor intunericului, a lumii nevazute. Iar spectatorilor li se colecteaza prin aceste constructii geometrice ( stadioane) energie, negativa pe care o depun ei acolo. Sa nu uitam simbolurile echipelor, in general reprezentate de checkered ( tabla de sah), pe diverse culori, alb-albastru, rosu-alb, simboluri masonice, sau reptile ( fiinte cu cap de dragon, gheare de leu etc.). Practic desfasurarea acestor mega-evenimente, cum sunt campionate de fotbal, sau de alte sporturi, sunt folosite ca metode de tampire ale populatiei. Aflati mai multe in clipul de mai jos.

Fotbalul sau Fot BAAL-ul ( engl. football Old English *beal, from or corresponding to Old Norse bollr „ball,” from Proto-Germanic *balluz (cognates: Old High German ballo, GermanBall), from PIE root *bhel-), este un ritual inchinat zeilor olimpici, care se jucau cu sfera ( pamantul) pe care se afla astazi tabla de sah masonica ( care reprezinta calatoria interdimensionala), sub forma de hexagoane, pe un teren cu o geometrie specifica, cu porti ( porti stelare-stargates) si cu cate 11 jucatori, 11 find si astazi la masoni incercarea de a-L ocoli pe D-zeu care este reprezentat prin numarul 10.


Energia umana care se canalizeaza catre un astfel de joc ritualistic, este folosita de fortele acestea , invizibile oamenilor, care pot calatori din si inspre dimensiunea noastra doar prin intermediul energiei umane, cat mai negativa, daca se poate, cu simboluri si geometrii perfecte. Pe vremea egiptenilor aceste calatorii interdimensionale se practicau cu ajutorul piramidelor ( geometrie aliniata dupa stele) si cu sacrificii umane, astazi aceste ritualuri inchinate demonilor se practica in aceste megastructuri geometrice precum stadioanele, umplute cu zeci de mii de oameni, care isi canalizeaza toti energia catre un singur scop, jocul si idolatrizarea jucatorilor si a tarilor implicate. Oamenii se picteaza pe fete, cum o faceau odinioara maiasii sau egiptenii.

De credeti ca se desfasoara de atatia ani si se investesc miliarde de dolari in astfel de evenimente si in jucatori, alesi dupa criterii specifice, care de multe ori habar nu au ce fac acolo pe teren, la fel cum lumea care asista la aceste jocuri, atat in sala cat si prin mass-media nu stie de ce se consuma pentru aceste evenimente, investindu-si banii si pasiunea, idolatrizand anumite echipe, cu simboluri reptiliene si masonice, sau anumiti jucatori, care fac parte din loji masonice.


Credeti ca guvernele vor sa ofere ceva bun sclavilor de pe aceatsa planeta, cand in lume e saracie, foamete si dezastru? Credeti ca acest sport va ajuta cu ceva, daca voi nu il practicati ci doar va uitati hipnotizati, luand totul ca o distractie, la fel cum se intampla pe vremea lui Caesar care daca vroia sa asupreasca poporul spunea: „Da-le paine si circ”?

Imi povestea zilele trecute un pastor, care venise din Germania ca e trist pentru faptul ca lumea, chiar si in biserica era mai interesata de campionatul masonic mondial, decat de Iisus Cristos si de evenimentele ce au sa se desfasoare in curand. Cupa aceasta care e simbolul campionatului si pentru care se lupta zeii, pardon jucatorii, doar daca cercetam un pic semnificatia in culturile hinduiste sau olimpice, aflam ca e cupa sau kapala din care zeii demoni beau sangele uman, ambrozia, nectarul care era sange pur de om, pentru care se luptau zeii.

Credeti ca lumea mai are vreo sansa sa se trezeasca din aceasta hipnoza, care este fotbalul, o distractie si inchinare inconstienta la demonii antici venerati si pe vremea Olimpului?

Care credeti ca ar fi fost efectul pe aceasta planeta daca lumea si-ar fi canalizat cel putin aceeasi energie pentru Iisus Cristos?
Ascultati aici de la minutul 2:45 ce spune monahul Teodot….Nu am auzit pe nimeni altcineva la ora actuala din Romania sa vorbeasca atat de mult adevar, sa vorbeasca hrana tare, asa cum o face el.
Acest om vorbeste direct de la Dumnezeu, vorbeste Sfantul Duh prin el.Toti crestinii ar trebui sa raspandeasca aceste mesaje ca sa poata afla cat mai multi adevarul. Parintele vorbeste despre fotbal, Papa, New Age, budisti, Noua Ordine Mondiala, masonerie, masoneria din biserici, despre Europa, despre monarhie, planurile de depopulare, Bill Gates, si toate temele actuale.

Urmariti clipul de mai jos:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...