După dezvăluirile de ieri, ZIARE.COM a ŞTERS materialele cu Iohannis: „Ştergerea urmelor nu-i absolvă de rușine…”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Narcisa Iorga, cu amărăciune, răspunde pe Facebook unui comentator despre gestul ruşinos a celor de la ziare.com: „Da, știu, domnule Aurel Sibiceanu. Au șters, după ce Andrei Bădin a publicat informația. De aceea am menționat că azi-noapte, un alt utilizator Facebook a reușit să găsească articolul original, cu ajutorul wayback machine. De acolo am capturat eu imaginile atașate. Există, în capturi, și linkul. Deci, ștergerea urmelor nu-i absolvă de rușine pe cei de la ziare.com. Dimpotrivă, aș zice”.

Demnitatea este cea mai de preț calitate pentru un jurnalist, sunt mulți care spun nu, că un jurnalist trebuie să servească publicului ceea ce vrea să audă” a scris Narcisa Iorga.

Urmează o analiză la rece despre practica jurnalistică de astăzi aplicată de ziare.com,  care vine în contradictoriu cu ceea ce susţineau în 2009 despre Iohannis.
„Ia să vedem, ce voia să audă publicul votant, în octombrie 2009, când nominalizarea lui Klaus Iohannis ca premier din partea coaliției PNL-PSD-PC-UDMR fusese respinsă de Traian Băsescu. Păi, voia să audă că e un nenorocit, un cercetat penal, un vânzător de copii pentru organe. Și cine scria ceea ce voia să audă publicul? Stați, că pe-atunci nu se auzise de fake news și nu existau ONG-uri care să ne spună ce trebuie să citim și ce nu. Atunci, toate site-urile de știri erau credibile, iar ziare.com era unul dintre ele. Că în 2014, subiectul s-a reluat de către foștii parteneri ai lui Iohannis, e altă discuție.
Deci, ce scria ziare.com în 14 octombrie 2009:
– Că Iohannis e cercetat pentru neglijență în serviciu – dosar deschis în 12 iunie 2006 – informație furnizată de”surse judiciare” 🙂 La ce Parchet? Al Curții de Apel Alba Iulia. Atunci nu știam cine conduce acel Parchet. Acum știm, dar nu mai contează.

– Că dosarul a fost pasat între DIICOT și DNA, care DNA îl cercetase și pentru abuz în serviciu pentru dispozițiile de primar în vederea restituirii unor terenuri și că, în final, dosarul a ajuns înapoi la Curtea de Apel Alba Iulia. – Și, acum e acum… Dar, nu, așa ceva nu pot să scriu. Nu pot pur și simplu. Mai bine vă dau pozele. Uitați-vă la a treia captură, ce scrie sub titlul ”Cercetat și pentru trafic cu copii și organe”.


Atașat, sunt trei capturi după site-ul ziare.com din 14 octombrie 2009. Doar Google face ca articolul din octombrie 2009 să fie asociat cu opinia de astăzi, 19 februarie, a site-ului. Informația a fost descoperită de Andrei Bădin, ieri. Recunosc, la început, nu l-am crezut. I-am cerut un link. Azi-noapte, a intervenit utilizatorul Răzvan Boacă și a oferit link-ul, folosind wayback machine. Nu am făcut decât să verific dacă știrea era, într-adevăr, postată pe site. Era…

Mi-e mie rușine să citesc ce putea să scrie atunci acest site. Deci, vedeți cum e viața de jurnalist? Bumerangul se întoarce și ți se înfige în frunte când îți e lumea mai dragă. De-aia e bine să fii independent și demn cât timp faci meseria asta, chiar dacă mori de foame”, a scris Narcisa Iorga pe contrul personale de socializare.

Fotografia postată de Narcisa Iorga.
Fotografia postată de Narcisa Iorga.
Fotografia postată de Narcisa Iorga.
Sursa: Narcisa Iorga, Facebook
Evenimentul Zilei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!

Il știi pe Adrian Vasilescu de la BNR? Da, martalogul ăla cu ochii holbați care râde libidinos de câte ori...

O zi de vacanță a lui Iohannis costă 30.000 de euro!

953.583,60 lei, peste 200.000 de euro, a cheltuit in luna februarie Administratia Prezidentiala pentru vizite externe. Conform sitetului Administratiei Prezidentiale,...

DEZVALUIRI-SOC: SRI COORDONEAZA O RETEA DE BORDELURI PENTRU VIP-URI

Serviciul Român de Informații nu se ocupă doar de filaje, ci și de ”cuplaje”. Jurnalistul Cornel Nistorescu aduce acuzații explozive...

Ereticii persecutaţi de Biserică: Inchiziţia împotriva creştinilor

Inchizitia a omorat 68 de milioane de crestini intre anii 1200 si 1800 d.Cr. pentru convingerile lor legate de erorile...

Închide