E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iat-o pe senatoarea Nancy Schaefer:

Nu mai e. Au sinucis-o …


Iata comentariul fratelui Paul222 postat la SISTEM SATANIC. Norvegia: Unui ROMAN i-au LUAT COPIII deoarece “parintii si bunicii sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii”. Dar se intampla peste tot si nu doar crestinilor si se va intampla si in Romania. Fratilor, NE VOR LUA COPIII. Grupati-va, mobilizati-va, actionati:

Oameni buni, defapt problema este ca tot sistemul nu e doar corupt, ci e profund satanic, de la lucratorii sociali pana la politisti si judecatori. Copii sunt efectiv rapiti pentru a fi dati spre adoptie cuplurilor de homosexuali care platesc bani grei sau mai rau pentru ritualuri satanice, unde sunt violati si chiar omorati. Tot vestul este efectiv condus de satanisti pedofili. Sunt efectiv mii si mii de cazuri in toata lumea, cele mai multe in SUA, Anglia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia. A aparut chiar si un documentar pe tema asta disponibil aicihttp://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/ site dedicat rapirilor „medicale”. Eu personal nu pot decat sa sper ca va veni mai repede Iisus Hristos sa sfarseasca aceasta lume decazuta dar in acelasi timp imi doresc sa mai am ani de pocainta (ce paradox!).


Si inca un link pe tema asta http://www.thecommonsenseshow.com/2014/05/18/your-child-is-not-safe-from-the-global-elites-child-trafficking-rings/

Acum cum putem sa strigam noi in gura mare aceste adevaruri fara sa fim luati in deradere sau sa fim etichetati ca nebuni???

Au asasinat-o dupa ce a facut aceste dezvaluiri! De pe Wikipedia:

Schaefer died at her home near Turnerville, Georgia in Habersham County on 26 March 2010 along with her husband of 52 years, Bruce Schaefer. Police concluded the deaths to have been a murder–suicide perpetrated by her husband.[2][8][9] Before her death, she published and promoted the report „The Corrupt Business of Child Protective Services”,[10] leading to conspiracy theories surrounding her murder.[11] Upon her death, fellow State Senator Ralph Hudgens eulogized her as „almost like a rock star of the Christian right”.[7]

Scuze am scris mai sus ca e documentar dar nu e documentar e interviu insa e foarte interesant si merita vazut. Cica in Los Angeles, din 5000 de copii luati de la familii, aproap 600 au fost omorati sau au murit in casele unde au fost pusi. Iar 1000 de violatori condamnati au fost aprobati ca parinti adoptivi, si asta numai in Los Angeles! Va dati seama ce se intampla in America… Dumnezeule mare mi se face rau

Comentariu saccsiv:

   Asadar sotul a ucis-o dupa care sinucis …

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Nancy_Schaefer Nancy Smith Schaefer (28 June 1936 – 26 March 2010) a fost senator American intre 2004 si 2008. Publicarea raportului The Corrupt Business of Child Protective Services” a costat-o postul de senator. Era pro life si anti casatorie intre homosexuali.

Iat-o si intr-un interviu cu Alex Jones:

   Cititi va rog si:

Senator Nancy Schaefer: Did her Fight Against CPS Child Kidnapping Cause her Murder?

 

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
DE VAZUT: Film subtitrat SAMSON SI DALILA

Tehnologia a copiat sistemul de raspandire biblic al celor 12 apostoli

Illuminatul mason Albert Pike: Vom folosi Islamul pentru a declansa al 3-lea razboi mondial!!! Primul si al doilea razboi au decurs EXACT cum a descris el!!!!

FENOMENAL! Bunica baietelului sfasiat de maidanezi apare intr-o reclama la TV – Toti care o cunosc au inlemnit cand au vazut imaginile astea! Actrita asta ori seamana leit cu ea ori e sora ei geamana

SI TOTUSI, CE JOCURI FACE PRINTUL CHARLES IN PADURILE DIN ROMANIA?

Închide