Ea este cea mai bogata consiliera a lui Klaus Iohannis! Colaboratoare si a lui Emil Constantinescu, Sandra Pralong are case de sute de mii de euro in America, Elvetia si Romania, dar si 300.000 de euro in conturi!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sandra Pralong, specialist in relatii publice, face parte din echipa de consilieri a presedintelui Klaus Iohannis, ocupand postul de consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Pralong nu este la prima experienta de acest gen, pentru ca intre 1998 si 2000 s-a numarat printre consilierii presedintelui de atunci, Emil Constantinescu. Ea a trait o buna perioada in strainatate, atat in America, alaturi de tatal ei divortat, dar si in Elvetia, acolo unde se stabilise mama sa, arhitecta de profesie. In ambele tari, Pralong detine cate un apartament, conform declaratiei de avere.Prima achizitie a facut-o la Lausanne, in 1982, cand a cumparat cu 300.000 de franci elvetieni un apartament de 120 de metri patrati. In 1987, cand se afla in America, si-a cumparat un apartament de 60 de metri patrati la New York, al carui pret este de aproximativ 300.000-400.000 de dolari. Si in Romania, Pralong detine un apartament de 100 de metri patrati in Constanta, cumparat in 2011, un apartament de 120 de metri patrati in Bucuresti, cumparat in 1997 si un alt apartament de 220 de metri patrati in Bucuresti, obtinut in urma donarii unui teren mostenit si recuperat in 2000 catre un dezvoltator imobiliar care a construit un bloc.Pralong are bijuterii mostenite şi cumparate în valoare de 30.000 de dolari si tablouri si sculpturi mostenite si cumparate în valoare de 15.000 de dolari. Consilierul lui Iohannis are diverse conturi in banci din Romania, Elvetia, SUA si Franta, totalul acestora fiind de aproximativ 300.000 de euro.

http://www.wowbiz.ro/foto-ea-este-cea-mai-bogata-consiliera-a-lui-klaus-iohannis-sandra-pralong-are-case-de-sute-de-mii-de-euro-in-america–elvetia-si-romania–dar-si-3000_179078.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...