Editorial TERIBIL despre „internaționaliștii” care, „ca și în anii ’50, vorbesc înfiorător de greu limba romană” si au „cv-uri croite de stăpânii adevărați ai României”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Duminică vor avea loc alegeri parlamentare. Românii vor avea de ales între mai multe partide, printre acestea aflându-se și USR.

Formațiunea condusă de Nicușor Dan îl susține pentru funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș, fost comisar european. Pe listele USR se află nume care au făcut parte din guvern, între timp au demisionat, persoane care au renunțat la slujbe extrem de bine plătite pentru a se dedica hulitei politici dâmbovițene.


Modul în care USR a apărut pe scena politică, dar și mesajele membrilor săi, amintesc de „modernizarea” făcută de cei veniți de la Moscova pe tancuri în anii ’40-’50. Oameni care nu au avut nimic în comun cu România, dar care nenoricit această țară distrugându-i valorile.

Un editorial teribil care surprinde exact ceea ce se întâmplă acum pe scena politică:


„Suntem chemați să participăm la o schimbare pe care noi înșine nu știm cum ne-o dorim, dar pe care alții ne-o pregătesc de mai mult timp. Cică ar trebui să înlocuim o clasă politică eratică, păcătoasă, fără vocație pentru o misiune pe termen lung, însă nu cu oameni ridicați din prefacerile societății românești, din zbaterile de zi cu zi, personaje vii cu istorii personale zbuciumate și crez zidit din neajunsurile ultimului sfert de veac.
Ni se pregătește, în schimb, o unitate în misiune care să vină în pas cadențat pentru a configura o Românie după scripte făcute în laboratoare care n-au nimic de-a face cu realitatea trăită sau cu traiectoria pe care ne-au pus – conștient și cu dedicație – elitele generațiilor de acum un secol, un secol și jumătate.

Cu 70 de ani în urmă veneau pe tancurile sovietice niște tovarăși pregătiți îndelung în școlile Komintern-ului pentru a ferici arhaica și retrograda Românie cu binefacerile unei istorii marxiste mergând implacabil spre comunism, presupus suprema formă de organizare a societății umane. Mulți nu vorbeau bine română pe care nici măcar nu o aveau ca limbă maternă. Știau, însă, mai bine pentru noi cum trebuie să arate societatea românească, cine e bun și cine nu, ce ne prinde bine și ce ne targe înapoi.

De la alt azimut, cu același elan internaționalist, dar vorbind despre viitorul României, vine acum o altă generație pregătită să ne pună pe o traiectorie despre care nu știm prea multe și pe care nu suntem convinși că ne-am dori-o.

La un semn dat putem bănui de unde, persoane cărora de mult li se promisese că vor prelua ștafeta s-au regrupat în formație de pe unde erau risipiți aiurea în lume. Au lăsat slujbe și au venit să candideze în Parlamentul pe care tot ei îl hulesc.

Este noutatea acestor alegeri să găsim pe liste oameni care abia dacă au trăit în România un an din ultimii 10 și dintre care unii vorbesc înfiorător de prost limba română”.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Editorial-TERIBIL-despre-internationalisti-care-ca-si-in-anii-%E2%80%9950-vorbesc-infiorator-de-greu-limba-romana-si-au-cv-uri-croite-de-stapanii-adevarati-ai-Romaniei-138897

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Minunile preoţilor care au impresionat România. Cine au fost duhovnicii care au vindecat în mod miraculos

  De-a lungul timpului au existat o mulţime de cazuri în care preoţi din România au reuşit să vindece boli...

OAMENII SENSIBILI SUNT INGERI CU ARIPI RUPTE CARE ZBOARA DOAR ATUNCI CAND SUNT IUBITI

Daca esti un suflet sensibil, absorbi energiile din jurul tau. Esti foarte atenta la tot ce se intampla si ai...

Cerere de refuzare a cardului de sanatate ( pasul premergator implantului cu MICROCIP)

Cine doreste cardul de sanatate ce va veni prin posta, acesta il va primi,cine nu-l doreste (pe baza faptului ca...

Obiceiul banal prin care majoritatea ne dezactivam functia de autovindecare a organismului

Nici un medic nu iti va cunoaste vreodata corpul mai bine decat tu insuti. La baza organismului uman sta un...

Închide