EDWARD SNOWDEN: „TERORISMUL ESTE DOAR UN PRETEXT PENTRU SPIONAJUL GLOBAL șI CONTROLUL SOCIAL

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul colaborator al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA) Edward Snowden, cunoscut pentru dezvăluirea unor programe globale de spionaj electronic ale serviciilor secrete americane, a subliniat într-un interviu acordat postului spaniol de televiziune La Sexta că spionajul, inclusiv cel care vizează populația, a devenit astăzi „mai agresiv și mai invaziv față de cum era odată”, potrivit agenției EFE.

În interviul dat din Rusia, unde i se oferă protecție față de autoritățile americane, Snowden a precizat că nu doar serviciile secrete ale SUA apelează la metode de supraveghere masivă, la fel procedând și altele, cum ar cele din Marea Britanie, Franța, Germania sau Spania, pentru că acest spionaj este „ieftin, ușor și util”.

Fostul agent american consideră că terorismul este doar pretextul pentru a justifica această supraveghere pe scară extinsă. „Este vorba de manipulare diplomatică, spionaj economic și control social. Este vorba de putere și nu există nicio îndoială că supravegherea în masă sporește puterea guvernului”, explică Edward Snowden.Astfel, el a amintit că o investigație cerută chiar de președintele Barack Obama a arătat că acest tip de supraveghere nu a fost eficient în combaterea terorismului.

„Și-au dat seama că acest tip de programe nu au împiedicat vreodată un atac terorist. Mai mult decât atât, niciodată nu au evidențiat (…) ceva diferit în vreo investigație teroristă în SUA”, a mai spus  Snowden, subliniind că „atunci când culegi toate (informațiile) nu mai înțelegi nimic”.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...