El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta a făcut și David Glasheen, un fost milionar, care a renunțat la tot și a ales să trăiască pe o insulă pustie.

Fostul milionar, în vârstă de 73 de ani, s-a mutat pe insula Restoration, aflată la nord-est de coastele Australiei, în mai 1997, după ce întreaga sa avere s-a evaporat în momentul în care bursele s-au prăbușit în 1987. Se estimează că averea sa ajunsese undeva la 28,4 milioane de dolari.


După ce a pierdut propria companie de minerit aur, în Papua Noua Guinee, mariajul fostului om de afaceri s-a destrămat.

Ulterior s-a mutat cu noua iubită, dar femeia l-a părăsit la scurt timp, din cauza stilului de viață mult prea dur de pe insulă.


Acum omul trăiește într-o cocioabă de lemn, iar alături de el este doar cățelul Dingo. Supraviețuiește cu facilități minime și face rost de electricitate cu ajutorul unor panouri solare.

Iar în ciuda faptului că are acces limitat la electricitate, apă potabilă și internet, trebuie să facă față provocărilor din sălbăticia australiană.

„Aici sunt șerpi, păianjeni și crocodili, însă este un loc mai ferit și sigur decât în alte părți ale lumii, de unde auzi despre atacuri teroriste. Îmi place aici, că am siguranța mea. Nu contează cât de bătrân și dur ești, tot vrei să mergi la culcare știind că nu o să fii atacat”, a mărturisit bărbatul.

Cu toate astea, pentru el insula este „paradisul lui de pe pământ” și n-ar abandona-o pentru nimic în lume.

„Vreau să mor aici. Este raiul meu pe pământ. Când am venit aici eram avid după bani, dar banii sunt cei care îmbolnăvesc oamenii. Mariajul meu s-a destrămat din această cauză.

http://noizz.ro/stuff/fostul-milionar-care-traieste-singur-pe-o-insula-pustie/qdj2hte?utm_source=widget&utm_medium=all&utm_campaign=El%20este%20fostul%20milionar%20care%2C%20de%2020%20de%20ani%2C%20trăiește%20singur%20pe%20o%20insulă%20pust

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...