Elevii unui liceu construiesc o casa in fiecare an, suna comunist sa pui elevii la munca? Insa rezultatele ii fac sa plece cu cunostinte practice din scoala!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O clasa de liceu, construieste o casa intreaga in fiecare an…cum sa se poate si in Romania, cand lumea inca il condamna pe Ceausescu ca i scotea pe elevi putin la munca patriotica in camp…elevul roman nu trebuie sa stie sa faca nimic, dar absolut nimic, cand iese de pe bancile liceului….nici teoretic, nici practic…

In fiecare an, elevii de la o scoala din Oregon, Forest Grove construiesc cate o casa din anul 1974. Programul consta in munca gratuita a elevilor prin invatare practica, iar banii de materiale provin din fiecare casa vanduta anterior. Astfel multi elevi ies de pe bancile scolii cu o cunostinta practica, care ii va ajuta mult in viata.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dr. Edith Kadar – DE CE NE IMBOLNAVIM? Te-ai intrebat vreodata de ce tu si celalalt nu?

Opreşte îmbătrânirea în 20 de zile consumând aceste 5 alimente obişnuite!

Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simţi harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău

Video: Noul ministru al Educației spune celălanți, furton, ghiuvetă și ceolofan dar e susținut în scris de 45 de rectori: Babeș Bolyai, UMF-uri, Politehnici, Artă

Herr Iohannis, dar referendumul pentru familie, pentru care au semnat 3 milioane de români, pe când? Sau pentru ăsta nu vă dau voie stăpânii coloniei România?

Închide